Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά - Ο ρητός όρος της Μαρίας Βοσκοπούλου στην Άντζελα Γκερέκου

Τι δεν της επιτρέπει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά - Ο ρητός όρος της Μαρίας Βοσκοπούλου στην Άντζελα Γκερέκου

Η Αντζέλα Γκερέκου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας την Τρίτη 15/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ταλαντούχα και αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Οι δύο τους έχουν μια πολύ δεμένη σχέση, ωστόσο η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως ο καρπός του έρωτα της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η Μαρία δεν της επιτρέπει για την ώρα να μιλάει για εκείνη δημόσια, στις κάμερες και εκείνη φυσικά το σέβεται (δείτε εδώ τη συγκίνηση της τραγουδίστριας για τον θάνατο του αείμνηστου Βοσκόπουλου).

Αυτή είναι η απαγόρευση που θέτει η Μαρία Βοσκοπούλου στην Άντζελα Γκερέκου

«Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου», είπε η Άνζελα Γκερέκου στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.

Οι ευχές της Μαρίας Βοσκοπούλου στη μητέρα της

Η Άντζελα Γκερέκου είναι από τις πολύ σπουδαίες και καταξιωμένες Ελληνίδες ηθοποιούς και μάλιστα μέσα από τη συμμετοχή της στη Γη της ελιάς, συστήθηκε και στο νεότερο κοινό, που ίσως δεν την ήξερε.

Η σχέση και η αγάπη, που έχει για την κόρη της είναι γνωστή και η ιδιαίτερη αυτή σχέση αποτυπώθηκε για άλλη μια φορά, μέσα από τις ευχές της Μαρίας Βοσκοπούλου στο instagram την Τρίτη 8/11 ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

«Χαρούμενη ονομαστική γιορτή στην βασίλισσα της ζωής μου».

Γκερέκου - Βοσκοπούλου