«Έρχεται δίπλα μου και μου λέει...» - Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τις συναντήσεις της με τη 12χρονη και τον 53χρονο

«Δεν μπόρεσα να καταλάβω ότι πίσω από αυτό το προσωπείο τι κρύβεται»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έρχεται δίπλα μου και μου λέει...» - Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τις συναντήσεις της με τη 12χρονη και τον 53χρονο

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 15/11 η Άννα Φόνσου, η οποία αναφέρθηκε στον λόγο της αναβολής της εμφάνισής της πριν από λίγες ημέρες αλλά και στις συναντήσεις που είχε με τον Η.Μ και τη 12χρονη (δείτε εδώ τι ανέφερε στην τελευταία της κατάθεση).

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ταλαιπωρήθηκε από μία ισχυρή γρίπη για αυτό και δεν μπορούσε να βρεθεί στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου

«Τι γρίπη ήταν αυτή; Τώρα θέλω να με ξαναπιάσει άλλη μία γιατί θέλω κάπου να πάω. Τώρα είμαι καλά, κρύωσα γιατί κάναμε αυτή τη γιορτή για τα εγκαίνια του διπλανού κτηρίου για το ‘Σπίτι του Ηθοποιού’».

Για την υπόθεση του Κολωνού: «Δεν είμαι ιδιαίτερα έξυπνη αλλά είμαι έμπειρη και με απασχολεί πώς δεν μπόρεσα να καταλάβω ότι πίσω από αυτό το προσωπείο τι κρύβεται. Όταν μας έφερνε πράγματα, δεν μας έφερνε αυτός δηλαδή, μας έφερνε λοιπόν πράγματα από μία βιομηχανία. Τι είχαμε ανάγκη; Μας ρωτούσε από το τηλέφωνο εμένα και τον Πρέκα γιατί και τον Πρέκα τον κορόιδεψε, μας έλεγε «εκ μέρους του κυρίου Πρέκα, μπορούμε να σας φέρουμε αυτά;» και του είπα να τα φέρει.

Έρχεται μετά από δύο μέρες και φέρνει μόνο αναψυκτικά και μπισκότα και τραβάμε φωτογραφία και μας τραβά να λέμε ευχαριστώ και μετά μας λέει ''εγώ έχω ένα φτωχό σούπερ μάρκετ αλλά μπορώ να σας φέρνω καθαριστικά, χαρτιά και τέτοια''; Λέω ''σας ευχαριστούμε''. Συμβαίνει αυτό γιατί έχουμε ανάγκη στο Σπίτι του Ηθοποιού και όποιος το ακούει πρέπει να μας βοηθήσουν. Πώς θα τα βγάλουμε πέρα; Έχουμε τριάντα άτομα και ενενήντα γεύματα την ημέρα. Πώς θα τα βγάλουμε πέρα; Τέλος πάντων. Μας φέρνει αυτός την άλλη φορά, βγάζει και φωτογραφία και μου λέει εμένα ''Κυρία Φόνσου επειδή θα απορείτε πώς τα φέρνω, θέλετε να πάρετε τα παιδιά και να έρθετε στο σούπερ μάρκετ μου στο Κολωνό να σας δούνε;'' ''Ναι, λέω, να ρθούμε''.

Πήρα τρεις τέσσερις, πάμε εκεί και είχε ένα τραπέζι πάνω στην άσφαλτο. Βγαίνουν εκεί και μας βλέπανε και ''κυρία Φόνσου πώς διατηρείστε'' και τέτοια... Τρώγαμε λοιπόν και έρχεται ένα κοριτσάκι πλάι μου. Η «κούκλα των αιώνων». Ένα κοριτσάκι με ένα πολύ ωραίο ποδήλατο. ''Αχ κυρία Φόνσου, ήρθα να σας πω ότι η μαμά μου είναι από την Τήνο, είμαστε 8 αδέλφια και δουλεύω εδώ, στον κύριο αυτό, κάνω θελήματα''. Και της λέω πόσο χρονών είσαι και πώς σε λένε και μου λέει «Είμαι 12 και με λένε Ε...». Και μου λέει ''έχω παίξει και στις οικογενειακές ιστορίες''. Και της λέω ''πας σχολείο;'' και μου λέει ''πότε, πότε'', είπε η Άννα Φόνσου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Ο εκνευρισμός της με την ερώτηση που της έκαναν για την υπόθεση της 12χρονης

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Άννα Φόνσου, η οποία μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό και τον βιασμό της 12χρονης.

«Δεν θέλω να σχολιάσω τι γίνεται στην επικαιρότητα. Νομίζω ότι η εποχή μας, αντί να ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα, μπορούμε να δούμε τι γίνεται στην Ουκρανία, τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη, αυτή η παρακμή που τρέχει από πίσω μας.

Ας αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους οι εισαγγελείς, οι δικηγόροι. Δεν οφελεί να έχουμε άποψη για όλα. Όπως μας φέρνουν πράγματα στο Σπίτι του Ηθοποιού, έτσι μας έφερνε και αυτός. Με ενόχλησε όταν έμαθα τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος.

Πάψτε να μιλάτε πια γι’ αυτή την ιστορία, από την ώρα που βγήκε το θέμα, έγιναν άλλοι 20 βιασμοί, ο μιμητισμός κάνει κακό. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Εγώ τον είδα τρεις φορές, μας έφερνε πράγματα στο Σπίτι του Ηθοποιού, δεν τον ξέρω για να πω ότι με ξεγέλασε».