Τα βουνά από γαρίφαλα και τα παθιασμένα φιλιά - Τι έγινε στην πρεμιέρα του Ρουβά με την Ζυγούλη πρώτο τραπέζι

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα βουνά από γαρίφαλα και τα παθιασμένα φιλιά - Τι έγινε στην πρεμιέρα του Ρουβά με την Ζυγούλη πρώτο τραπέζι

Το σχήμα τους δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από την πρώτη στιγμή ήταν εγγυημένο πως μια συνεργασία Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνου Αργυρού θα γέμιζε το Teatro, και οι φωτογραφίες με τα «βουνά» από γαρίφαλα στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας απλά απέδειξαν του λόγου το αληθές.

Ανάμεσα στους χιλιάδες θαμώνες, και τους εκλεκτούς καλεσμένους, βρίσκονταν αγαπημένα πρόσωπα των δύο καλλιτεχνών, με την παρουσία της Κάτιας Ζυγούλη να ξεχωρίζει από την είσοδό της στο χώρο. Αλλά ακόμα κι όσοι δεν την παρατήρησαν, δεν είχαν άλλη επιλογή, όταν ο Σάκης έσκυψε από την σκηνή και της έδωσε ένα καυτό φιλί ανάμεσα σε επιφωνήματα ενθουσιασμού.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς πρεμιέρα Teatro

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Παρά τις χιλιάδες «ρουβίτσες», που κάθε βράδυ δίνουν το «παρών» στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται, ο τραγουδιστής έχει δείξει πως στην καρδιά του θέση έχει μόνο για... μία, με την Κάτια από την πλευρά της, πάντως, να δηλώνει πως δεν ήταν ποτέ φανατική - έγινε με τα χρόνια. Πλέον δεν χάνει πρεμιέρα του και, κόντρα στα στερεότυπα που θέλουν έναν γοητευτικό τραγουδιστή να δείχνει πάντα διαθέσιμος στις θαυμάστριές του, ο Σάκης δείχνει την αγάπη του και την εκτίμησή του στη γυναίκα της ζωής του με κάθε αφορμή, δηλώνοντας πιο ερωτευμένος μαζί της από την προηγούμενη και ευχαριστώντας για τα τέσσερα παιδιά που του έχει χαρίσει (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει).

Σάκης Ρουβάς πρεμιέρα teatro

19 χρόνια ευτυχίας για Σάκη Ρουβά & Κάτια Ζυγούλη

Βρίσκονται στην πιο ώριμη φάση της σχέσης τους, αφού πρόσφατα έκλεισαν τα... 19 χρόνια μαζί και πίνουν στην υγειά άλλων τόσων. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003, σε γυρίσματα διαφήμισης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, με το σενάριο τότε να θέλει την Κάτια Ζυγούλη να χαστουκίζει τον Σάκη Ρουβά -και μάλιστα δεν τους πέτυχε με τη μία, άρα επανέλαβαν πολλές φορές το χαστούκι! Αυτό που προβλήθηκε ήταν και το τελευταίο τους, όμως, αφού πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι και παραμένουν μαζί έκτοτε.

Η σκηνή με το χαστούκι

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 16/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ