Πάρτι με άρωμα Σασμού - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του «Μανώλη» με την σύντροφό του (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Δείτε την για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρτι με άρωμα Σασμού - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του «Μανώλη» με την σύντροφό του (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

«Αυτό το μίσος μόνο μ' έρωτα περνάει. Έτσι γεννιέται η ελπίδα κι ο σασμός», λέει το τραγούδι για την ομώνυμη σειρά του Alpha «Σασμός», με τον έρωτα να γίνεται πρωταγωνιστής και στην βραδιά που είχε οργανώσει για τους φίλους του ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης και σύντροφος της Δανάης Παππά. “Βρουλάκηδες” και “Σταματάκηδες” άφησαν στην άκρη τις βεντέτες και κάθισαν συμφιλιωμένοι στο ίδιο τραπέζι για μια βραδιά, με άφθονο κέφι, γέλιο και γλέντι μέχρι τελικής... πτώσης.

Αφορμή γι' αυτήν τη σύναξη δεν ήταν κάποιος γάμος (τηλεοπτικός ή μη) αλλά το γεγονός πως το μαγαζί «Tekila» του επιχειρηματία συμπλήρωσε έναν χρόνο λειτουργίας. Με δεδομένο πως και το προηγούμενο κάλεσμα είχε έντονο άρωμα «Σασμού» (δείτε εδώ βίντεο), το φετινό δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

To YOU διασκέδασε με τους πρωταγωνιστές της σειράς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού μετά τις δυόμιση τα ξημερώματα ξεκίνησαν να φεύγουν από το μαγαζί οι περισσότεροι, καθώς τους καλούσαν οι... υποχρεώσεις της επόμενης μέρας.

Οι πρωταγωνιστές του Σασμού σε μια ξέφρενη βραδιά

Απόλυτα ταιριαστοί

Σασμός Ευγενία Σαμαρά

Διακριτικοί σε κάθε τους εμφάνιση, πλέον όμως δεν κρύβονται από τον φακό. Κρατάει 7 χρόνια η σχέση της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη, με τη Δανάη Παππά και τον οικοδεσπότη Λάμπρο Λάζαρη να είναι σχετικά... new entry, με μόλις 3 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί.

Σασμός Δανάη Παππά

Πρωταγωνιστής... ο έρωτας

Σασμός ορφέας Αυγουστίδης

Αχώριστοι! Σε ό,τι αφορά στην προσωπική τους ζωή κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά στις κοινές τους εμφανίσεις είναι πάντα μαζί και δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Ο λόγος τόσο για τους νεόνυμφους Ορφέα Αυγουστίδη και Γεωργία Κρασσά (δείτε εδώ το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της) όσο και για την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη με τον Θανάση Τότσικα , για τους οποίους φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σασμός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Επίσημη πρώτη εμφάνιση

Σασμός Νικούλι

Ο «Πετρής» μπορεί να είχε άδοξο τέλος στη σειρά, αλλά ο Κώστας Νικούλι παραμένει πολύτιμο μέλος της παρέας. Στο πλευρό του η σύντροφός του και τηλεοπτική... ανταγωνίστρια, αφού παίζει στο «Μαύρο Ρόδο» φέτος, Κατερίνα Μαούτσου. Το περσινό πάρτι ήταν η αφορμή για την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, στο φετινό την έκπληξη έκανε ο «Μανώλης» του «Σασμού», Στρατής Χατζησταματίου, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη σύντροφό του, χωρίς να δίνει παραπάνω στοιχεία.

Σασμός Χατζησταματίου κοπέλα

Μια μεγάλη παρέα

Σασμός πρωταγωνιστές

Μπορεί η σειρά να έχει ξεκινήσει μόλις έναν χρόνο ωστόσο τα μέλη του καστ έχουν δεθεί, κάτι που φαίνεται από τις εξόδους τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα τους δούμε όλους μαζί, είτε μιλώντας για το πρόσφατο πάρτι στο μαγαζί του Λάμπρου Λάζαρη είτε για κάποια άλλη έξοδο σε νυχτερινό κέντρο, με ένα μεγάλο τραπέζι για όλους τους προσκεκλημένους. Λένε πως τις επιτυχίες τις κάνουν οι παρέες και ο «Σασμός» είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 16/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ