Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν! Σημασία έχει...» - Η απάντησή της για το Πρωινό

«Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει πολλοί να το καταλάβουνε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν! Σημασία έχει...» - Η απάντησή της για το Πρωινό

Κι ενώ πριν λίγο καιρό δήλωνε μπροστά στις κάμερες πως είναι απλά ηθοποιός και δεν ήρθε να «φάει» την θέση κανενός, το βράδυ της Τρίτης 15/11 στις κάμερες του Happy Day η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε κάτι που λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα: πως έχει σπουδάσει παρουσίαση στην Βοστώνη.

Μεταξύ άλλων, ανταποκρίθηκε με απίστευτη άνεση και στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το πως της φαίνεται που στην φωτογραφία του Πρωινού τοποθετήθηκε στο τέλος της ομάδας κι όχι δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Δεν υιοθετώ ακόμη τον τίτλο της παρουσιάστριας γιατί πρώτον είναι νωρίς και δεύτερον ο τίτλος μου είναι ηθοποιός. Η αλήθεια είναι ότι έχω σπουδάσει παρουσίαση με δημοσιογραφία μαζί στη Βοστώνη αλλά από τότε δεν με γέμιζε απόλυτα 100% γι' αυτό πήγα ηθοποιία κι εκεί ερωτεύτηκα.

Ούτε που την είδα την φωτογραφία του Πρωινού και ότι δεν είμαι δίπλα στον Λιάγκα. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν νομίζω ότι πιο πολύ αγχώνονται κάποιοι αν βγαίνω ένα λεπτό παραπάνω παρά εγώ, πίστεψέ με δεν έχει σημασία, σημασία έχει όση ώρα είσαι εκεί που είσαι, πόσο αισθητή είναι η παρουσία σου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει πολλοί να το καταλάβουν».

Γιατί είπε «ναι» στο Πρωινό

Στο περιοδικό YOU και στην Τζώρτζια Συρίχα μίλησε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πρώτη φορά τι το διαφορετικό είχε η πρόταση του Πρωινού και είπε το ναι.

Επειδή στο παρελθόν έχεις δεχτεί αρκετές προτάσεις για να κάνεις Πρωινό –και όχι μόνο- είτε μόνη σου είτε με τον Γιάννη Αϊβάζη και αρνιόσουν, τι διαφορετικό είχε η πρόταση του ΑΝΤ1 που σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;

Όταν μερικές εβδομάδες πριν πήγα καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ένιωσα ωραίο κλίμα, χημεία και μια μεγάλη αγκαλιά και δέχτηκα, γιατί τώρα πια θα έλεγα “ναι” σε μια τέτοια πρόταση μόνο εάν και εφόσον αισθανόμουν αγαπησιάρικα και ασφαλής μέσα σε μια ομάδα. Επομένως, ναι μεν έπαιξε σημαντικό ρόλο η ενέργεια του Γιώργου, αλλά και το ένστικτό μου, που εμπιστεύομαι απόλυτα. Γιατί και οι προτάσεις που είχα δεχτεί στο παρελθόν ήταν δελεαστικές -και ορισμένες πολύ- αλλά τότε είχα αποφασίσει να κάνω αυτό που λαχταρούσε περισσότερο η καρδούλα μου και είχα δώσει προτεραιότητα στην υποκριτική. Επίσης δεν ήθελα στο ξεκίνημά μου ο κόσμος να με ταυτίσει με την παρουσίαση αλλά με την υποκριτική, οπότε έδωσα βάρος στο θέατρο, που είναι ομολογουμένως ένας σκληρός χώρος.