Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Ο λόγος που θα επέστρεφα στην τηλεόραση είναι..."

Όλες οι δηλώσεις της πρώην παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Χατζηβασιλείου:

Στον τηλεοπτικό φακό του Happy Day στο κανάλι του Alpha το πρωί της Τετάρτης 16/11 έκανε δηλώσεις η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η πρώην παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για το Πάμε Πακέτο, την αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και το λόγο που θα επέστρεφε ξανά.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Ο μόνος λόγος που θα επέστρεφα στην τηλεόραση είναι γιατί ο κόσμος έχει παράπονο. Αυτή τη στιγμή το έχω ανάγκη να απέχω, πολύ συνειδητά. Η εκπομπή που έκανα ήταν ψυχοφθόρα και επαχθής. Δεν διεκπεραίωνα, έμπαινα μέσα στα θέματα. Ήταν δικό μου δημιούργημα. Δεν με ενδιαφέρει να σκαλίζω πόνο, θέλω να είμαι χρήσιμη για τον κόσμο», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, (δείτε εδώ τι είχε πει για τα νούμερα των εκπομπών).

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε επίσης: «Εγώ ξεκίνησα την ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, στην TV100. Όταν είπα το πρώτο δελτίο ειδήσεων, μου ασκήθηκε ποινική δίωξη γιατί τότε παράνομο, παράτυπο».

Η πρόταση που είχε δεχθεί για πρωινό η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε την Παρασκευή 30/9 η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν είχε φέτος τηλεοπτικές προτάσεις, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μερικές ενδιαφέρουσες και απρόσμενες αποκαλύψεις.

«Δέχθηκα προτάσεις και τις συζήτησα κιόλας. Ήταν δύο διαφορετικά κανάλια, δεν θα τα πούμε γιατί δεν έχει νόημα. Είχαμε συζητήσει για την πρωινή ζώνη, αλλά οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα ήθελα εγώ να λειτουργήσω χωρίς να προσλαμβάνω. Δηλαδή, να προσλάβω τις τοξίνες της τηλεόρασης, αλλά να έχει και μια απόδοση αυτό στον κόσμο. Εγώ θέλω να είμαι χρηστική, χρήσιμη, κάτι να δίνω.

Δεν με ενδιαφέρει απλά να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση, δεν το έχω ανάγκη», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.