Αυτή η νύχτα μένει: «Πάρ' τον μωρ@ Νίτσα» - Αποθέωση στο Twitter για την επική σκηνή του Γιάννη Τσορτέκη

Ταυτίστηκαν πολλοί μαζί του!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: «Πάρ' τον μωρ@ Νίτσα» - Αποθέωση στο Twitter για την επική σκηνή του Γιάννη Τσορτέκη

Η σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει έχει εντυπωσιάσει το κοινό (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης) και αυτό φαίνεται και από τα σχόλια στο Twitter τα οποία είναι πολλά σε κάθε επεισόδιο. Σε αυτό της Τρίτης 15/11, την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Τσορτέκης, που υποδύεται τον Γιώργη.

Ο ίδιος είναι ερωτευμένος στο σίριαλ με την Νίτσα και το δείχνει με τον πιο τρελό τρόπο, γι' αυτό και ο κόσμος ταυτίστηκε μαζί του και ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία του.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την σκηνή του Γιάννη Τσορτέκη στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Συγκλονίζει ο ηθοποιός για τη ζωή και την καριέρα του

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 28/4 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον Άρη Καβατζίκη ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στη δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα» (δείτε τα νούμερα που έκανε η σειρά) που θα προβληθεί ξανά στις 2 Μαΐου, στο ξεκίνημα και τις δουλειές που έχει κάνει εκτός θεάτρου αλλά και στην οικογένειά του.

Ας μείνουμε στις πληροφορίες που ξέρουμε για τον Σάββα, γιατί για κάποιο λόγο είναι τα πράγματα έτσι. Ο Σάββας είναι υπομονετικός, αγαπάει και θέλει να φροντίζει τους άλλους. Γι’ αυτό υπομένει τη δύσκολη γυναίκα του, την Όλγα, η οποία καταλαβαίνει σε πόσο δύσκολη θέση φέρνει εκείνον και τα παιδιά τους, έχει ανάγκη να το αλλάξει αλλά δεν έχει τον τρόπο. Στα τέσσερα τελευταία επεισόδια κάτι θα μάθουμε για το παρελθόν του Σάββα».

«Δεν κάνω τη δουλειά του ηθοποιού για βιοπορισμό. Εξ' αρχής ένιωσα ότι αν αυτό που κάνω το βάλω σε ισοζύγιο οικονομικής απολαβής, θα στερέψει με τη μία. Έκανα δουλειές στις οποίες δεν πληρώθηκα καλά ή δεν πληρώθηκα καθόλου. Όταν ξεκίναγα το 1990, στα θέατρα όπου βρέθηκα βάζαμε λεφτά από την τσέπη μας». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι για να βιοποριστεί μοίραζε κοινόχρηστα σε πολυκατοικίες και έκανε διανομή πετρελαίου με βυτίο.

«Ο γιος μου έγινε 18 και η κόρη μου είναι στα 10. Δεν ξέρω τι ονειρεύεται να γίνει ο γιος μου, ούτε τον ρωτάω. Τον παρότρυνα να κάνει κάτι που θα το νιώθει απεριόριστα και αποκλειστικά ως παιχνίδι, και επειδή είναι αθλητής, του είπα να πάει στη γυμναστική ακαδημία».

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του είπε ότι τα πηγαίνουν όπως ο σκύλος με τη γάτα, χωρίς απαραίτητα να έχουν συγκεκριμένες διαφωνίες: «Οι συγκρούσεις μας είναι σε επίπεδο ιδιοσυγκρασιών. Αν με τη σύζυγό μου θέλουμε να τσακωθούμε, και τίποτε να μην υπάρχει, θα τσακωθούμε». Άλλωστε, όπως είπε ο ηθοποιός, «η ζωή είναι μια σύγκρουση, δεν υπάρχει γαλήνη πουθενά».