ΣΚΑΙ: Νέα προσθήκη στο Πρωινό μας - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

«Καλωσόρισες στην παρέα μας...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Νέα προσθήκη στο Πρωινό μας - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Νέα προσθήκη έγινε σήμερα 16/11 στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, γεγονός που ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής με ένα πολύ γλυκό και μεγάλο χαμόγελο στα χείλη της. Ήταν γνωστό πως η παρουσιάστρια κάνει δοκιμές ατόμων για να μπουν στην ομάδα της και τελικά κατέληξαν στο πρόσωπο.

Η ανακοίνωση της Σκορδά για το νέο μέλλον του Πρωινού μας

«Να υποδεχτούμε με έναν ωραίο τρόπο γιατί σας είπα σε αυτή την εκπομπή θα έχουμε προσθήκες μέχρι το τέλος της σεζόν ελπίζω. Μαζί μας είναι ο Νίκος Γεωργιάδης. Αγαπημένε μου καλωσόρισες στην παρέα μας», είπε η Φαίη Σκορδά πηγαίνοντας κοντά του (δείτε ποιος φεύγει από το πλατό και ψάχνει νέους συνεργάτες).

Η ατάκα για την τηλεθέαση της εκπομπής

Ένα αδιανόητο περιστατικό παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, όταν μπήκε η Φαίη Σκορδά στην κουζίνα για να συναντηθεί με τον pastry chef.

Όπως κάθε μέρα, θέλησε να δοκιμάσει το γλυκό που ετοίμασε, ωστόσο, επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις δεν σταμάτησε να τρώει με αποτέλεσμα να ακουστεί πίσω από τις κάμερες μια φωνή να λέει «Ναι, φάε κι ένα λεπτό».

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει την ατάκα της και να απαντήσει με χιούμορ «Γιατί, άμα κάθομαι και τρώω, παραπάνω νούμερα τηλεθέασης νομίζεις ότι θα ‘χουμε από το να μιλάμε; Συγγνώμη λίγο» (δείτε ωστόσο πως τα πάει σε τηλεθέαση για να κάνει αυτό το σχόλιο).