Πολλά κιλά μείον ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης - Τον είδαν οι τηλεθεατές στον Σασμό και δεν τον αναγνώρισαν

Απίστευτη αλλαγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολλά κιλά μείον ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης - Τον είδαν οι τηλεθεατές στον Σασμό και δεν τον αναγνώρισαν

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του στην σειρά του ALPHA, Σασμός. Υποδύεται τον Βαγγέλη, τον αδερφό του Σταύρου ο οποίος είναι μπλεγμένος με τον τζόγο και μάλιστα θα είναι υπεύθυνος για την τραγική δολοφονία του.

Στο χθεσινό 15/11 επεισόδιο τον είδαμε να επιστρέφει και πάλι στην σειρά, ωστόσο, παραλίγο να μην τον αναγνωρίσουμε καθώς έχει χάσει πολλά κιλά και είναι αγνώριστος.

Η νέα εικόνα του Γιώργου Τριανταφυλλίδου στον Σασμό

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης έχει αδυνατίσει πολύ, με αποτέλεσμα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο του να έχουν αλλάξει. Η απουσία του για καιρό από τα επεισόδια τον ανανέωσε πολύ.

Οι σημερινές 16/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 35

H Αργυρώ δίχως να το σκεφτεί περισσότερο, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Δεν ξέρει τι πρέπει να πει στον Αστέρη, ούτε αν πρέπει να του μιλήσει για τα συναισθήματά της. Ξέρει μόνο ότι της αρκεί να τον δει έστω για μια τελευταία φορά. Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν…

Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Αγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Ασπα. «Πρέπει να σφίξεις τα δόντια σου και να πας. Ξέρω πως δεν έχεις ησυχάσει ούτε λεπτό αυτό το διάστημα, αλλά σύντομα η ζωή σου θα μπει σε άλλη τροχιά. Κάνε κουράγιο για τελευταία φορά μόνο», της λέει η Μαρίνα. Στο μεταξύ, ο παπα-Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι και η Κατερίνα περιμένει να της δώσει εξηγήσεις. Εκείνος όμως ούτε στον άνθρωπό του δεν είναι διατεθειμένος να ανοίξει το στόμα του. Επιστέφει λοιπόν ήσυχα στην εκκλησία και τους πιστούς του και μια από τις πρώτες του επισκέψεις είναι ο Παύλος. Μεταξύ άλλων του λέει για τη σύγκρουση που είχε με τη Θοδώρα για τον Λευτέρη. Ο Παύλος λίγο αργότερα θα συναντηθεί με την Καλλιόπη και δεν θα παραλείψουν να εκτοξεύσουν εκατέρωθεν απειλές.

Από τη στιγμή που καρφώθηκε η ιδέα στον Νικηφόρο πως ο Παύλος ήταν εκείνος που σκότωσε τον πατέρα του, Στεφανή, θέλησε να προετοιμαστεί για το επόμενο χτύπημα των Βρουλάκηδων και συγκεκριμένα του Παύλου που τον χαστούκισε πρόσφατα. Ο Μαθιός που κατάλαβε τι ετοιμάζει ο γιος τής Βασιλικής, αποφάσισε να τον βοηθήσει προκειμένου να μην τραυματιστεί και ανέλαβε να τον προπονήσει στο σημάδι με όπλο. Οι δυο τους αποφάσισαν η Βασιλική να μην το μάθει ποτέ, γιατί ξέρουν καλά πως από τον φόβο της μην πάθει κάτι το μοναχοπαίδι της, θα τον ανάγκαζε να σταματήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα με όπλο.