My Style Rocks: Ποια ονόματα - έκπληξη είναι σε συζητήσεις για παρουσίαση και κριτική επιτροπή;

Με ποιους είναι σε συζήτηση το κανάλι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Ποια ονόματα - έκπληξη είναι σε συζητήσεις για παρουσίαση και κριτική επιτροπή;

Πιο ανανεωμένο από ποτέ έρχεται το My Style Rocks για 5η χρονιά. Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται ξανά. Προσωπικότητες με νέες ιδέες και τολμηρή fashion άποψη, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και μία θέση στο χώρο της μόδας.

Αλλά ποιοι θα είναι αυτοί που θα στελεχώσουν τις θέσεις της παρουσίασης και της κριτικής επιτροπής; Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να είναι αρκετά δυνατή η ομάδα. Στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας" το πρωί της Τετάρτης 16/11 στο κανάλι του ΣΚΑΪ, βγήκε το πρώτο τρέιλερ για τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο ριάλιτι μόδας (δείτε εδώ ποια διάσημη μπορεί μπει στο fashion show).

Η πιθανή παρουσιάστρια και η κριτική επιτροπή για το My Style Rocks 5

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» το “My Style Rocks” θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιανουαρίου. Ένα από ονόματα που ακούστηκαν και βρίσκεται στις λίστες του καναλιού για το ρόλο της παρουσίασης είναι η Ζόζεφιν και η αλήθεια είναι πως μονοπωλεί.

My Style Rocks κριτές

Σε συζητήσεις για την κριτική επιτροπή βρίσκεται ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είναι πιθανό να είναι guest κριτής, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Στέλιου Κουδουνάρη, της Βίκυς Κουλιανού, του Δημήτρη Σκουλού, της Σοφίας Χατζηπαντελή, του Άγγελου Μπράτη, του Γιώργου και του Χάρη Ντάβλα.

Τα casting του διαγωνισμού μόδας έχουν ήδη ξεκινήσει και έχει βγεί και το ανάλογο τρειλερ. Αν είσαι fashion icon και ξεχωρίζεις για το style σου, δήλλωσε συμμετοχή.

Αυτή η τραγουδίστρια είπε όχι στο My style rocks

O λόγος για την Τάμτα, η οποία έχει το δικό της προσωπικό στιλ και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι γνωρίζει πολύ καλά από μόδα αν πάρουμε από τις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Όπως κυκλοφόρησε, αρνήθηκε την πρόταση καθώς θα ήθελε κάτι πιο κοντά στην μουσική και δεν έδειξε αρνητικό στο ενδεχόμενο να λάβει μέρος σε κάποιο μουσικό show.

MSR Τάμτα