Σύζυγος ηθοποιού από τον Σασμό έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού - Η συγκλονιστική αποκάλυψή της

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σύζυγος ηθοποιού από τον Σασμό έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού - Η συγκλονιστική αποκάλυψή της

Στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησαν το πρωί της Τετάρτης 16/11 ο Σπύρος Σαραφιανός και η σύζυγος του, Μαίρη Ανδρέου. Μεταξύ άλλων, η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού του «Σασμού» (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις) προχώρησε σε μια σοκαριστική εξομολόγηση, μιας και αποκάλυψε την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε στα 18 της.

Η απόπειρα βιασμού που δέχθηκε η σύζυγος του Σπύρου Σαραφιανού από τον Σασμό

«Είχα μία απόπειρα βιασμού. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Ευτυχώς αντέδρασα, κακώς δεν είχα μιλήσει τότε στους γονείς μου. Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο στα 18 και μάλιστα από έναν άνθρωπο που δεν το περιμένεις ότι θα σου συμβεί, γιατί είναι μέσα στο οικείο περιβάλλον σου, είναι δύσκολο. Δεν το παραδέχθηκε. Έγινε το περιστατικό, τελείωνε εκείνη την ημέρα η δουλειά, δεν ξαναπήγα στη δουλειά. Δεν τον έχω ξανασυναντήσει από τότε και δεν θα ήθελα», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Ανδρέου στο Happy Day του ALPHA.

Τι είπε ο ηθοποιός αμέσως μετά

«Συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια των προβών μίας παράστασης. Θυμάμαι ότι τον ήξερα εμφανισιακά και όταν τον έβλεπα στην τηλεόραση έλεγα πω πω δεν τον χωνεύω καθόλου. Με εκνεύριζε, δεν ξέρω γιατί» παραδέχεται η Μαίρη Ανδρέου για την πρώτη τους γνωριμία και συνεχίζει: «Έρχεται πρώτη μέρα στην πρόβα, έλεγα πω πω με τον αχώνευτο τώρα. Μετά συνειδητοποίησα ότι είναι συμπαθέστατος, ευγενέστατος, με πολύ χιούμορ. Και μετά χαθήκαμε. Μετά από λίγους μήνες με παίρνουν για μια καινούρια δουλειά και την πρώτη μέρα των προβών βλέπω τον Σπύρο. Και εκεί συνέβη.

Μέχρι την Α’ Δημοτικού ήταν πολύ ωραία, απλά μετά έπαψε να είναι έτσι. Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο για δικούς τους λόγους και είχα να δω τη μάνα μου έναν χρόνο. Τη βρήκα πολύ μυθιστορηματικά. Ο πατέρας μου με είχε βάλει να πουλάω κουλούρια σε ένα περίπτερο και ξαφνικά βλέπω τη μάνα μου να περνάει, δεν το πίστευα ότι είναι η μάνα μου. Έχω σταματήσει να φωνάζω «κουλούρια», γιατί έχει σταματήσει το βλέμμα. Τη φώναξα, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε κι από τότε άρχισα να τη βλέπω και να αποκτούμε επαφές».