Τον θέλει μαζί της στην παρουσίαση - Αυτές τις εκπομπές θα αναλάμβανε η Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της

Δεν είναι μία, αλλά δύο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη πιάστηκε το βράδυ της Τρίτης 15/11 από την κάμερα του Πρωινό μας σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της Βαγγέλη Σερίφη.

Η όμορφη παρουσιάστρια, μετά τα όσα συνέβησαν με την ματαίωση της συνεργασίας της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ της αιχμηρές δηλώσεις της Στικούδη) αποκάλυψε δημόσια, πως θα έκανε εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της και μάλιστα ανέφερε και τι είδους θα ήταν.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την κοινή εκπομπή που θα έκανε με τον σύζυγό της

«Τι να προτείνω αγάπη μου;»...«Εκπομπή μαγειρικής», είπε ο Βαγγέλης Σερίφης, «Ναι και ένα τηλεπαιχνίδι θα ήθελα. Ωραία, όποιος μας ακούει, τα λέμε τώρα εμείς εε...», είπε η Κατερίνα Στικούδη στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

Την Κατερίνα Στικούδη είδαμε καλεσμένη στο πλατό του «Happy Day» σήμερα 7/10 και η θεματολογία ήταν πλούσια. Φυσικά ξεχώρισε και η πρεμιέρα του J2US, στο οποίο θα είναι στα backstage για άλλη μια χρονιά, ενδιαφέρον όμως είχαν και οι απαντήσεις για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την ερώτηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Για τον σύζυγό της πάντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αφού έχουν βρει ο ένας το λιμάνι του στο πρόσωπο του άλλου. Και μπορεί γενικά ως ζευγάρι να κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο η Στικούδη δεν διστάζει ποτέ να εκφράζει την αγάπη της και τον θαυμασμό της για εκείνον.

Απάντησε λοιπόν στην ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

«Δεν θα το δήλωνα ούτως ή άλλως. Είναι κάτι που δεν θα σου πω ούτε όχι ούτε ναι. Δεν θα πω έκλεισα, γιατί δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή».