«Θύμωσα με το σχόλιο της Βίκυς Καγιά που...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

Ο λόγος που ζήτησε οικειοθελώς να φύγει από το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θύμωσα με το σχόλιο της Βίκυς Καγιά που...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

Καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 16/11 η Κάτια με αφορμή την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας, που είδαμε το βράδυ της Τρίτης 15/11.

Το όμορφο μοντέλο αποκάλυψε τον λόγο που ήθελε ούτως ή άλλως να αποχωρήσει οικειοθελώς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως την πείραξε πολύ το σχόλιο της Βίκυς Καγιά, η οποία παραδέχθηκε ότι θέλει νικήτρια την Μικαέλα (δείτε εδώ ακριβώς τι είπε η παρουσιάστρια).

Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

«Κατάλαβα από τη λήψη μου ότι θα έφτανα bottom 2. Ένιωσα αδικημένη γιατί στο σετ με αποθέωναν. Θεώρησα ότι είχα καλύτερη λήψη από αυτή που ήρθε στο πλατό. Αποχώρησα γιατί θύμωσα με το σχόλιο της Βίκυς Καγιά που ήθελε νικήτρια τη Μικαέλα», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια στο «Breakfast@Star».

Λίγα λόγια για την Κάτια Κιζίμα

Με καταγωγή τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ουκρανία η 29χρονη Κάτια έρχεται στο GNTM για να βάλει… γκολ. Ο ανταγωνισμός και η συνύπαρξη με τα υπόλοιπα κορίτσια δεν την τρομάζει μιας και έπαιζε ποδόσφαιρο στην Εθνική Κύπρου για πολλά χρόνια. Έχει εμπειρία στο μόντελινγκ, το οποίο ήρθε απρόοπτα στη ζωή της και μέσω του Instagram. Αμέσως βρήκε πρακτορείο κι από τότε μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο. Δηλώνει ερωτευμένη με τον χώρο της μόδας και βλέπει το GNTM σαν μια νέα πρόκληση, μετά το ποδόσφαιρο.

MOTTO: Αν όχι τώρα πότε;