Χρύσα Παππά: "Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο γιατι..." - Όλες της οι δηλώσεις για τις σχέσεις που δεν κατέληξαν κάπου

Όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρύσα Παππά:

Η Χρύσα Παππά ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, χθες Τετάρτη (16/11) στην εκπομπή "The 2night Show" στον ΑΝΤ1. Η ηθοποιός έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον λόγο, που η ίδια πήρε την απόφαση να έρθει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα αποκαλύπτοντας την φράση που ήρθε σαν σημάδι από τον Θεό στον δρόμο της, (δείτε εδώ την ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της) .

Οι δηλώσεις της Χρύσας Παππά

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσα Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχε μια φράση που την είχα βάλει σαν post-it στο ψυγείο όταν ήρθαν στην Αθήνα και τώρα έχω κάνει τατουάζ πια εδώ. «Τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες». Στο λέω και κάθε φορά που το λέω… Το έχω κάνει πια τατουάζ εδώ, στο πλάι. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, όπου ακούω για μια θεατρική ομάδα και πηγαίνω. Εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε «τα όνειρα που εγκαταλείπεις γυρνούν σαν εφιάλτες» με τις περισπωμένες, τις δασείες κλπ».

«Το πήρα σαν σημάδι από τον Θεό, γιατί πιστεύω και πολύ, να μην το παρατήσω. Έκτοτε αυτό ήταν post-it στα ψυγεία μου, όπου κι αν έμενα, και μετά έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια. Πάντα λέω στους ανθρώπους να μην παρατάμε τίποτα από αυτά που ονειρευόμαστε γιατί η ζωή είναι δικιά μας και κανενός άλλου» συμπλήρωσε η Χρύσα Παππά στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Πως περνά αυτή την περίοδο

Η ηθοποιός είπε για την τηλεοπτική σειρά "Γή της Ελιάς"(δείτε εδώ ποιος τραγουδιστής μπαίνει στην σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω) και για την συνεργασία της με την ομάδα και αγαπάει πολύ την ηρωίδα της στην σειρά.

Η προσωπική της ζωή και οι γάμοι που δεν θέλει

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς "Γή της Ελιάς", μίλήσε και γαι την προσωπική της ζωή που για καλή της τύχη, οι σχέσεις που είχε δεν κατέληξαν σε γάμο.
«Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο, γιατί αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Έφτασα κοντά σε γάμο. Δε θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για να περνάω καλά στη ζωή μου αλλά για να περνάω καλύτερα, καλά περνάω και μόνη μου», δήλωσε η Χρύσα Παππά για τους έρωτες που της έχουν χτυπήσει την πόρτα.