«Έπαθα ένα αυτοάνοσο στο έντερο...» - Πρωταγωνιστής της σειράς Γη της Ελιάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Μαντεύετε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έπαθα ένα αυτοάνοσο στο έντερο...» - Πρωταγωνιστής της σειράς Γη της Ελιάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές αυτών των χρόνων, καθώς έχει δημιουργήσει ένα πολύ φανατικό κοινό το οποίο δεν χάνει επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα συμβεί σήμερα). Σε αυτή πρωταγωνιστούν πολλά μεγάλα ονόματα, αλλά και νεαρά παιδιά που τώρα κάνουν το ξεκίνημά τους στην υποκριτική.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, την Πέμπτη 17/11, μίλησε ένας από αυτούς, αποκαλύπτοντας πως συμφώνησε να συμμετέχει στο σίριαλ του MEGA. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και μίλησε ανοιχτά για το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει.

Ποιος ηθοποιός της Γης της Ελιάς έχει αυτοάνοσο στο έντερο

Ο λόγος για τον Νίκο Μέλλο, που δήλωσε: «Είχα περάσει κάστινγκ και μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Αντρέας Γεωργίου, μου είπε πως ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική για να… χάνω τα μαθήματα».

Και στη συνέχεια επισήμανε: «Όπως και στον ρόλο μου, έτσι κι εγώ, είχα τρομακτική δυσκολία να χτίσω μια ερωτική σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός στον ερωτικό τομέα, το μετέφραζα ως συναισθηματικά ανάπηρος. Ένιωσα στο φλερτ λες και με σώζει το facebook».

«Έκανα πρωταθλητισμό στο πόλο και διέκοψα, επειδή έπαθα ένα αυτοάνοσο στο έντερο», κατέληξε.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Νίκος Μέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Φοίτησε στο Αρσάκειο Σχολείο του Ψυχικού και, παρόλο που σε νεαρή ηλικία υπήρξε επιτυχημένος αθλητής του πόλο, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην υποκριτική, γι' αυτό και σπούδασε στην δραματική σχολή “Βεάκη”. Έχει δύο αδέρφια, την Ξανθή Μέλλου και τον Άρη Μέλλο.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις F*cking Men (2018) και AFTERPLAY (2020). Τη σεζόν 202-2021 ο Νίκος Μέλλος είχε επίσης εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 “Ήλιος”, ενώ φέτος επίσης πρωταγωνίστησε σε αυτοτελές επεισόδιο της σειράς του Alpha “Νεοκλασικά: Μιας πεντάρας νιάτα”.

Αγαπημένο του μότο είναι η φράση του Oscar Wilde: “The world is a stage, but the play is badly cast”. Φέτος πρωταγωνιστεί στην ρετρό παράσταση με τίτλο “Πίθικο Ξουθ” στο θέατρο Σταθμός σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, αλλά και στη δημοφιλή σειρά του Mega, “Η Γη της Ελιάς”όπως αναφέρθηκε παραπάνω.