«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου» - Ανατριχίλα με την εξομολόγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον θάνατο του γιου του

«Τα παιδιά αρχίζουν να λένε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου» - Ανατριχίλα με την εξομολόγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον θάνατο του γιου του

Στον Πιρς Μόργκαν μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τον θάνατο του νεογέννητου γιου του, Έιντζελ, ο οποίος πέθανε κατά τον τοκετό στις 18 Απριλίου (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε μετά το δυσάρεστο αυτό συμβάν).

Ευτυχώς, όμως, η δίδυμη αδελφούλα του Μπέλλα επέζησε.

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο για την απώλεια του γιου του

«Ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Όταν έχεις ένα παιδί, περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν έχεις ένα πρόβλημα είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζορτζίνα είχαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλές διοργανώσεις. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου».

Πώς το ανακοίνωσε στα παιδιά του;

«Τα παιδιά αρχίζουν να λένε “πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό;”».

Ο 37χρονος Πορτογάλος αποκάλυψε πως είπε το δυσάρεστο νέο στον μεγάλο του γιο, μιλώντας του στο δωμάτιο του, αλλά η Εύα, ο Ματέο και η Αλάνα Μαρτίνα χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστούν την δυσάρεστη αυτή είδηση.

Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του Ρονάλντο για την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Η συγκεκριμένη δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή με μια σπαρακτική δημοσίευση του ποδοσφαιριστή, ενώ σε μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση προχώρησε και η αδερφή του.

«Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι όλη εκεί από αυτή την πλευρά… Ο Θεός να τα φροντίζει όλα και να δυναμώνει την πορεία σου όλο και περισσότερο…

Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα μας (αναφέρεται στον πατέρα τους Jose Dinis Aveiro, ο οποίος πέθανε το 2005 σε ηλικία 52 ετών), και το κοριτσάκι μας είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κάτια Αβέιρο.