Πάντα στο πλευρό της - Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα της Δανάης Μιχαλάκη αγκαλιά με τον πεθερό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη αποτελούν ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια Ελλήνων ηθοποιών, με τον έναν να στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα.

Η Δανάη λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης 16/11 είχε πρεμιέρα με την παράσταση «Η μοναξιά της Δύσης» στο θέατρο Αθηνών και φυσικά κάτω από την σκηνή βρέθηκαν αγαπημένα της πρόσωπα. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και μάλιστα δε μπόρεσε να μην τραβήξει τον αγαπημένο της σύζυγό μαζί με τον πατέρα της ηθοποιού (δείτε εδώ τον πατέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου).

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα της Δανάης Μιχαλάκη μαζί με τον πεθερό του

Παπαγεωργίου - πεθερός

Ο άγνωστος γάμος του Γιώργου Παπαγεωργίου πριν την Δανάη Μιχαλάκη

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/9) ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Γεια σου» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή ενώ δεν δίστασε να ανφερθεί και για τον πρώτο/ άγνωστο γάμο του, ο οποίος δεν διήρκησε πολύ.

«Ήταν ένας γάμος λίγο έτσι του ενθουσιασμού, ο οποίος εντάξει όμως δεν κράτησε πολύ. Παρορμητικός. Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό! Ακολουθώ τη ζωδιακή μου γραμμή», ανέφερε για τον άγνωστο γάμο του.

Και πρόσθεσε για τη Δανάη Μιχαλάκη: «Παρ’ όλα αυτά ήρθε μετά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, που είναι η Δανάη και νομίζω ότι από τότε όλη αυτή η ερωτική ορμή, από το δημοτικό μέχρι τώρα, βρήκε κάπου και ακούμπησε σωστά».

Όσο για το εάν υπάρχει ζήλια με τη σύζυγό του, όταν βρίσκεται σε ερωτικές σκηνές του ρόλου του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε: «Με τη Δανάη λέμε ευτυχώς που είμαστε και οι δύο ηθοποιοί και καταλαβαίνουμε τι σημαίνει μια ερωτική σκηνή».