«Είσαι τρελός;» - ''Κάγκελο'' ο Νίκος Μουτσινάς με τηλεφώνημα στον αέρα του ''Καλό μεσημεράκι''

Του πήρε πολλή ώρα να καταλάβει, πως ήταν ο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είσαι τρελός;» - ''Κάγκελο'' ο Νίκος Μουτσινάς με τηλεφώνημα στον αέρα του ''Καλό μεσημεράκι''

Οι φάρσες δεν είναι μόνο αγαπημένη ασχολία του Νίκου Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι αλλά και άλλων γνωστών προσώπων, που τον αγαπούν και παράλληλα θέλουν με τη σειρά τους να τον πειράξουν.

Ένα τέτοιο τηλεφώνημα είδαμε την Πέμπτη 17/11 με τον Δημήτρη Μακαλιά να τηλεφωνεί στον Νίκο με άλλη φυσικά φωνή. Η φάρσα εννοείται πως ήταν απολαυστική, αφού ο παρουσιαστής δεν τον κατάλαβε μέχρι να αποκαλυφθεί με την Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει (δείτε εδώ το παιδικό δωμάτιο της κόρης της).

Το τηλεφώνημα που ξάφνιασε τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στο ΣΚΑΪ έχει ήδη συμφωνήσει με...»

Όπως έχει φημολογηθεί από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς διανύει την τελευταία του χρόνια στον ΣΚΑΙ. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει αρκετά και γενικά πολλές είναι οι σπόντες που έχει πετάξει και ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, στο Πρωινό σήμερα 11/11 αποκάλυψε που θα δούμε από τη νέα σεζόν τον παρουσιαστή αλλά και τι εκπομπή πρόκειται να αναλάβει.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Μουτσινάς έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για να κάνει βραδινό stand up comedy πιθανόν στον ALPHA.

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει βραδινό στον Alpha. Θα είναι σαν το Nick O’ clock από ό,τι μαθαίνω, θα είναι λίγο late night και λίγο stand up comedy», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.