Ήταν αρκετά αμήχανο - Ο πρώην της Δανάης Μπάρκα χτύπησε την πόρτα και άνοιξε ο...

Της συνέβη και αυτό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μπάρκα εκμυστηρεύτηκε μια αστεία και παράλληλα άβολή προσωπική της ιστορία μέσα από το Πάμε Δανή την Πέμπτη 17/11 κάνοντας όλο το πάνελ της εκπομπής να γελάει.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε λοιπόν με πολύ γλαφυρό τρόπο, το πως ένιωσε όταν καταλάθος ήταν στο σπίτι της με κάποιο πρόσωπο και ταυτόχρονα χτύπησε την πόρτα ο πρώην της (δείτε τους εδώ μετά τον χωρισμό τους). Φυσικά εκείνη δεν πρόλαβε να ανοίξει την πόρτα και έτσι σήμερα μοιράζεται με γέλιο αυτή την ατυχή συνάντηση.

Η ατυχής συνάντηση που είχε η Δανάη Μπάρκα με έναν νυν και πρώην σύντροφό της

Άκρως αποκαλυπτική η Δανάη Μπάρκα για την προσωπική της ζωή

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα νέο και φρέσκο κορίτσι που έχει έρθει με έναν άλλο αέρα να αλλάξει τα δεδομένα της παρουσίασης. Δυστυχώς, δέχεται αρκετά κακόβουλα σχόλια για την εμφάνιση, αλλά και την συμπεριφορά της, με την ίδια να απαντά και να βάζει στην θέση του οποιονδήποτε προσπαθεί να την "ρίξει". Για την ίδια είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλοσύνη στον κόσμο, καθώς θεωρεί πως δεν χρειάζεται να αρέσουμε όλοι σε όλους, αλλά μπορούμε να είμαστε ευγενικοί.

Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο που θεωρεί σημαντικό στη ζωή της και αυτό είναι ο έρωτας. μιλώντας, λοιπόν, στο περιοδικό Secret, αποκάλυψε ποιο είναι το στυλ άνδρα που την ελκύει, αν την φλερτάρουν λόγω της τηλεόρασης ή αν φοβούνται και άλλα πολλά.

Σε φλερτάρουν οι άνδρες περισσότερο ή λιγότερο τώρα, που εκτίθεσαι πιο πολύ λόγω τηλεόρασης;

Νομίζω περισσότερο, αλλά γενικά το φλερτ έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Είμαστε όλοι κλεισμένοι στα καβούκια μας, πιο φοβισμένοι, πιο προβληματισμένοι με όλα αυτά που ζούμε. Έχουν έρθει και τα πάνω κάτω, κυρίως στη γενιά μου. Αλλά όταν συμβαίνει, είναι όμορφο. Το φλερτ είναι ζωή.

Δανάη Μπάρκα

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Μεγάλο, όπως σε όλους. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, ούτε συχνά. Ενθουσιάζομαι αρκετές φορές και μετά τα εκλογικεύω. Θα ήθελα σε αυτό το κομμάτι να είμαι πιο χαλαρή…

Ο ιδανικός άνδρας πρέπει να έχει…

Χιούμορ, ευγένεια και καλή καρδιά. Θα ήθελα να είναι γενναιόδωρος, τρυφερός με τους ανθρώπους που αγαπάω και να υπάρχει κατανόηση σε σχέση με τη δουλειά και το πρόγραμμά μου.