Σήμερα 18/11 η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη - Ποια η παράκληση της οικογένειας

Φίλοι και συγγενείς θα την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Μίνας Αδαμάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία της, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να έχει βυθιστεί στην θλίψη (δείτε εδώ και τις αναρτήσεις στο twitter).

Σήμερα η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα την γνωστή ηθοποιό στο κοιμητήριο του Βύρωνα. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media μέσα από την οποία κάνει γνωστή την παράκληση της οικογένειας.

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη.

Λίγα λόγια για τη ζωή της σπουδαίας ηθοποιού

Η Μίνα Αδαμάκη υπήρξε μεγάλη σταρ της τηλεόρασης με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, αλλά πιο χαρακτηριστική το ρόλο της στις «Τρεις Χάριτες».

Γεννήθηκε στον Βόλο και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966), ενώ σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά». Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής».