«Και εμένα μου την έπεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης» - Συνεχίζεται σήμερα 18/11 η δίκη του

Με τις καταθέσεις Δανδουλάκη και Δροσάκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Λοιπόν παραχώρησε πρόσφατα μια πολύ γνωστή ηθοποιός, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλιππίδη (ο οποίος έχει εγκαταλείψει την Αθήνα με την σύζυγό του), αποκαλύπτοντας μάλιστα πως της την είχε πέσει, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε.

Ο λόγος για την Μαρία Ιωαννίδου.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Γνωρίζατε καλά τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι ήταν γυναικάς και προκαλούσε έντονα τις γυναίκες. Από εκεί και πέρα για το θέμα βιασμός δεν το πιστεύω. Και εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και τελικά αυτό ίσχυσε και δεν με πέταξε από την δουλειά του έξω. Έχω το δικαίωμα να έχω την άποψή μου. Χάνουμε έναν σπουδαίο ηθοποιό από τους καλύτερους. Του είπα όχι, το σεβάστηκε και γίναμε και φίλοι αργότερα. Όλα αυτά συμβαίνουν παντού σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στο θέατρο. Δεν αναιρώ το δίκιο των κοριτσιών αλλά διαφωνώ στο να γίνεται τηλεοπτικά το δικαστήριο.

Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας ένα άγνωστο παρασκήνιο από κάποια συνεργασία σας.

Θυμάμαι τη Ρένα Βλαχοπούλου που με μάλωνε φρικτά. Όταν έβγαινα εγώ με τα αστεράκια στο στήθος δεν θα ξεχάσω πως ενώ είχε έναν πολύ όμορφο άνδρα που δεν της άρεσε καθόλου, δεν της άρεσε να κοιτάζει εκείνος ένα κοριτσάκι με γυμνό στήθος. Όταν έφτανε ο σύζυγός της με έστελνε εκείνη στο καμαρίνι για να μην με βλέπει εκείνος γιατί ζήλευε. Με αγαπούσε όμως και με συμβούλευε.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη
NDP

Συνεχίζεται μάλιστα σήμερα 18/11 η δίκη του ηθοποιού

Στο μεταξύ, συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η εκδίκαση της υπόθεσης του, ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως κατηγορείται για τα εγκλήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού

Σήμερα λοιπόν θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και της Λένας Δροσάκη, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για τις αρχές του μήνα, ωστόσο αναβλήθηκαν λόγω κρούσματος Covid στη σύνθεση του δικαστηρίου.

Στην υπόθεση αναμένεται να καταθέσουν ακόμη 18 μάρτυρες κατηγορίας και 14 μάρτυρες υπεράσπισης και θα ακολουθήσουν η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, οι αγορεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών και στη συνέχεια θα εκδοθεί η απόφαση.