Μίνα Αδαμάκη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία της ηθοποιού - Μαυροφορεμένος και θλιμμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ποιοι έδωσαν το παρών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια δύσκολη περίοδο βίωσε η Μίνα Αδαμάκη, η οποία και τελικά έφυγε από την ζωή πριν μερικές μέρες, με τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο να έχει βυθιστεί στη θλίψη, μιας και ήταν μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός (δείτε εδώ και τις αναρτήσεις στο twitter).

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η κηδεία της στο κοιμητήριο του Βύρωνα, με τον Σπύρο Μπιμπίλα μέσα από μια ανάρτηση που έκανε να αποκαλύπτει την επιθυμία της οικογένειάς της.

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και τα πρώτα στιγμιότυπα από την τελευταία της κατοικία είναι συγκινητικά, ενώ φυσικά πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν δώσει το παρών για να την αποχαιρετήσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, που είναι τώρα εκεί, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό για την Μίνα Αδαμάκη και ανέφερε μεταξύ άλλων πόσο αγαπητική και σπουδαία ήταν και πως αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι το καυστικό της χιούμορ και η διάθεση να βοηθάει τους πάντες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη 2

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη 3

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη 4

Λίγα λόγια για τη ζωή της σπουδαίας ηθοποιού

Η Μίνα Αδαμάκη υπήρξε μεγάλη σταρ της τηλεόρασης με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, αλλά πιο χαρακτηριστική το ρόλο της στις «Τρεις Χάριτες».

Γεννήθηκε στον Βόλο και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966), ενώ σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά». Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής».