Γενέθλια για την Δανάη Μπάρκα: Με κόκκινο φόρεμα στο πλατό του Πάμε Δανάη

Η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για την Δανάη Μπάρκα: Με κόκκινο φόρεμα στο πλατό του Πάμε Δανάη

Το πρωί της Παρασκευής(18/11) στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη"(δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) έγινε ένα δυναμικό ξεκίνημα, με ένα κλίμα γεμάτο χρώματα, χαμόγελα και γιορτινή διάθεση.

Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια και εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Με μια λέξη ήταν απαστράπτουσα.

Τα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα με ένα ωραίο κόκκινο φόρεμα και με ψηλές δερμάτινες μαύρες μπότες μπήκε στο στούντιο της εκπομπής με τόσο γιορτινή διάθεση και κέρδισε όλες τις αγκαλιές των συνεργατών της.

Όλοι οι συνεργάτες της μπροστά και πίσω απ' τις κάμερες της ευχήθηκαν τα καλύτερα και της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Ένα χιουμοριστικό και αγαπησιάρικο βίντεο με δικά της πρόσωπα που της ευχόταν χρόνια πολλά, αλλά και με στιγμές της ίδιας.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν με την μητέρα και την γιαγιά της, αλλά και δύο φίλες της, που στο βίντεο είχαν πει "Η Δανάη Εκνευρίζεται με..."

  1. Αν χτυπάς τα πόδια σου
  2. Αν σέρνεισ τα πόδια σου
  3. Αν καμπουριάζεις
  4. Αν μασάς με ανοιχτό στόμα
  5. Αν κάνεις θόρυβο όταν πίνεις

«Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό... »

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Δανάη Μπάρκα μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media, πριν από λίγο καιρό.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα για την ψυχολογία της το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με δάκρυα στα μάτια, ποζάροντας με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«1/11/22. 12:05 το βράδυ. Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες. Μια πάνω, μία κάτω, σκέψεις, αναλύσεις… ακόμα και το πιο ασήμαντο πράγμα μπορεί να με ταλαιπωρεί ώρες χωρίς να έχω εντοπίσει το γιατί. Από την φύση μου έχω συνηθίσει να μην μιλάω, να μην ανοίγομαι εύκολα και να μοιράζομαι με δυσκολία τις «μαύρες» μου.

Πάντα όμως, Π Α Ν Τ Α ξέρω ποιοι άνθρωποι και συγκεκριμένα ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να χαμογελάσω. Ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να γελάσω, να πω χαζομάρες και να ξεχαστώ ,να ακούσω άλλες συζητήσεις και να μην σκέφτομαι αυτά που απασχολούν εμένα, αλλά και ποιες αγκαλιές χωρίς καν να αναλύσω το πως είμαι θα με κάνουν να κοιμηθώ πιο ήσυχη!2 από αυτές τις αγκαλιές είναι αυτά τα αγόρια.

Για λόγους δικούς μας, με τον καθένα ξεχωριστά, υπάρχει μια αγάπη που κρατάει χρόνια. Για λόγους που δεν εξηγούνται, και δεν χρειάζεται να εξηγηθούν, μας ενώνει μια υπέροχη σχέση και μια ακόμα πιο υπέροχη αγκαλιά! Αυτά τα δυο υπέροχα αγόρια, ο καθένας με τον τρόπο του, ήταν ο σημερινός καλύτερος τρόπος για να υποδεχτώ το Νοέμβριο και μακάρι να υποδέχομαι κάθε μήνα μαζί τους!

Αγόρια μου (κυριολεκτικά & μεταφορικά) είστε σπάνιοι κι εγώ τυχερή! Σας αγαπάω. Εύχομαι ο μήνας του καθενός από εσάς να έρθει με ωραίους ανθρώπους γύρω σας, με φίλους, με αγάπη, με κατανόηση, με τρέλα, με έρωτα, με όνειρα & δημιουργία. Καλό μας μήνα» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση μέσα από τα social media, με αφορμή την αλλαγή του μήνα.  Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα για την ψυχολογία της το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύοντας μια φωτογ