Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με την Βάσω Λασκαράκη συναντηθήκαμε πριν λίγες ημέρες και...» - Ποιοι τον θέλουν νεκρό;

«Ένα εσωρουχάκι σε μια τσαντούλα και τελείωσε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με την Βάσω Λασκαράκη συναντηθήκαμε πριν λίγες ημέρες και...» - Ποιοι τον θέλουν νεκρό;

Το πρωί της Παρασκευής (18/11) βρέθηκε στην τηλεοπτική κάμερα του "Πρωινό μας" στον ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μίλησε για το Fishy (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και για την Βάσω Λασκαράκη.

Όπως αποκάλυψε, για την εκπομπή του Fishy -που πλέον μεταδίδεται και Σάββατο και Κυριακή- υπάρχει συζήτηση για 28 ακόμα επεισόδια.

Το Fishy και η οικογένεια του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Δεν με αγχώνει το “παρουσιαστής”. Αν μου πουν να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων θα αγχωθώ. Ήταν πολύ δύσκολο project. Είναι ευχάριστο αλλά με πάρα πολλή κούραση. Ας πούμε στο επεισόδιο με τον Λαζόπουλο είχε 8 μποφόρ στην Πάρο. Εγώ κάνω την παραγωγή στο Fishy. Τα έχω πάρει πίσω τα χρήματά μου γι’ αυτό συνέχισα και 2η σεζόν. Αν είναι να μπαίνεις μέσα παραγωγικά δεν έχει νόημα. Να μη βλέπω το παιδί μου, να χάνω χρόνο; Ψαρεύω και χωρίς την εκπομπή» είπε.

«Δεν συναντιόμαστε με τη Βάσω στα γυρίσματα αλλά συναντηθήκαμε πριν από λίγες μέρες που έκανε γενέθλια το παιδί μας. Εφόσον υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία σε σχέση με ένα παιδί θα κωλώσουμε για να κάνουμε μια συνεργασία σε μια σειρά; Δεν κάνουμε εξάλλου το ζευγάρι στη σειρά με τη Βάσω, αυτό θα ήταν πολύ πιο δύσκολο κομμάτι. Είναι διαφορετικό» είπε για τη συνύπαρξή του στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

«Βαλίτσες δεν έχει νόημα να παίρνουμε, αφού τις χάνουμε, ένα εσωρουχάκι σε μια τσαντούλα και τελειώνει η υπόθεση. Τις βρήκαμε μετά τις βαλίτσες» είπε για τις περιπέτειές του στα ταξίδια του.

«Έλεγα τα κάλαντα και αγόραζα ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς, Φοφίκο!» είπε ακόμα.

Οι σχέσεις Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη πίσω από τις κάμερες

«Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα. Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού», εξομολογήθηκε.

Λασκαράκη Τσιμιτσέλης Μαίρη Μαίρη Μαίρη