Συγκινήθηκε στον αέρα του Πρωινού η Μαρία Κορινθίου - Οι δημόσιες ευχές στην κόρη της, Ισμήνη για τα γενέθλιά της

«Είναι η ζωή μου όλη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινήθηκε στον αέρα του Πρωινού η Μαρία Κορινθίου - Οι δημόσιες ευχές στην κόρη της, Ισμήνη για τα γενέθλιά της

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική είναι η σημερινή 18/11 ημέρα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη, καθώς έχει γενέθλια η κόρη τους, Ισμήνη. Η μικρή συγκεκριμένα κλείνει τα 14 χρόνια ζωής και φυσικά η περήφανη μαμά θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τον αέρα τη εκπομπής «Το Πρωινό», ενώ πριν λίγο καιρό της ευχήθηκε μέσα από τα social media και για την γιορτή της.

Οι ευχές της Μαρίας Κορινθίου στην κόρη της για τα γενέθλιά της

«Θέλω να κάνω μια εισαγωγή για τη σημερινή ημέρα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως σήμερα 18 Νοεμβρίου έχει γενέθλια το παιδάκι μου και θέλω να της πω δημόσια - που δεν θα το δει γιατί είναι στο σχολείο, αλλά θα το δει μετά- ότι την λατρεύω, ότι…

14 χρόνια είναι αυτά! Είναι η ζωή μου όλη. Θα είμαι πάντα εκεί δίπλα της σε ό, τι και να κάνει, από πίσω της να της δίνω φτερά και πολλή αγάπη. Χρόνια πολλά νινί μου», είπε συγκινημένη η Μαρία Κορινθίου και φυσικά δέχθηκες αμέσως ευχές από τους συνεργάτες της εκπομπής.

Οι ευχές του Γιάννη Αϊβάζη

Ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά του αλλά φυσικά και με τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Έτσι λοιπόν θέλησε να ευχηθεί στην κορούλα του για τα γενέθλιά της και μέσα από τα social media για αυτό και δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο instagram του από όταν ήταν μικρούλα την οποία και συνόδευσε με μια πολύ γλυκιά και τρυφερή λεζάντα

«Πώς περνά ρε μωρο μου ο χρόνος … Σήμερα γίνεσαι 14 !!! Θεέ μου, αν μπορούσα να είχα μια χάρη, θα σου ζητούσα να σταματήσεις σήμερα τον χρόνο… αλλά δεν γίνεται!!!Μεγαλώνουμε και εσύ μαζί μας!!!

Να σε χαιρόμαστε Μωρό μου και να θυμάσαι: Εγώ είμαι εδώ για εσένα... Για πάντα!!! Σε λατρεύω Ισμηνού μου -ο Τζόνι σου !!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Οι ευχές του Γιάννη Αϊβάζη
Instagram / Ioannis Aivazis