«Νιώθω θυμό, απέχθεια και δεν...» - Σοκαρισμένη η Ρούλα Κορομηλά με τις καταγγελίες για την Κιβωτό του κόσμου

Οι πρώτες δηλώσεις της στο Live news

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Νιώθω θυμό, απέχθεια και δεν...» - Σοκαρισμένη η Ρούλα Κορομηλά με τις καταγγελίες για την Κιβωτό του κόσμου

Οι καταγγελίες, που έχουν βγει στη φόρα για τη δομή ''Κιβωτός του κόσμου'' έχουν σοκάρει το πανελλήνιο και φυσικά όλους όσοι έχουν συνεισφέρει όλα αυτά τα χρόνια με τις δράσεις τους στον οργανισμό.

Ένα από τα πολλά πρόσωπα είναι η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μετά από μία οργισμένη ανάρτησή της, την Παρασκευή 18/11 μίλησε στο Live news εκφράζοντας με πολύ έντονα λόγια την απογοήτευση της, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει με την ψυχή της τα παιδιά της Κιβωτού (δείτε εδώ τη σοκαριστική εξομολόγηση 19χρονου που έζησε στη δομή).

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά για τη συνεισφορά της στην Κιβωτό του κόσμου

«Είμαι συντετριμένη πραγματικά διότι την δομή αυτή τη στήριξα πριν από αρκετά χρόνια και – λυπάμαι που θα το πω στον αέρα – πλήρωνα εγώ τα ενοίκια. Ήμουν κάθε Κυριακή εκεί, τρώγοντας με τα παιδιά και είχα μια ενεργή συμμετοχή ως προς τα βρέφη που φιλοξενούσε πρόσφατα η Κιβωτός. Όταν διάβασα όλα αυτά που συμβαίνουν, πραγματικά σοκαρίστηκα. Εάν ισχύουν όλα αυτά νιώθω ντροπή, νιώθω θυμό, νιώθω απέχθεια και δεν μπορώ να φανταστώ ότι για έναν άνθρωπο – τον οποίο εμπιστεύμουν, συζητούσα και ήθελα να προσέχει τα παιδιά σαν τα μάτια του – βγαινουν τώρα τέτοιες καταγγελίες περί κακοποιήσεων».

«Εάν ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν είμαι δικαστής και δεν κατηγορώ κανέναν. Λέω όμως ότι δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε ότι θεραπεύουμε τις ψυχές των παιδιών και τα παιδιά που έχουν παρεμβατική συμπεριφορά μετά μας μισούν γιατί αντικαθιστούμε τους γονείς τους. Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο φειδωλοί στον λόγο μέχρι να αποδειχθεί ότι είμαστε καθαροί».

«Εμένα ότι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει, με θυμώνει και με πεισμώνει. Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση με την ασέλγεια, με την κακοποίηση και την ταλαιπωρία των παιδιών», είπε η Ρούλα Κορομηλά στο Live news του ΑΝΤ1.

Η οργισμένη ανάρτηση της Κορομηλά για την καταγγελία

Το πρωί της Παρασκευής 18/11 βγήκε στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης το οποίο αφορά την μη κερδοσκοπική οργάνωση "Κιβωτός του Κόσμου" και έκτοτε πολλοί διάσημοι και μη ξεσπούν δημόσια για το γεγονός.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε μεγάλη απογοήτευση και θυμό, καθώς τόσο καιρό προσπαθούσε να στηρίξει έμπρακτα τον πάτερ Αντώνιο και όσα έκανε και ξαφνικά όλα καταστράφηκαν.

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση», έγραψε και ξεσήκωσε πληθώρα κόσμου.