«Είσαι η ανταμοιβή μου...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυ Σταυροπούλου για τα 30 της Δανάης Μπάρκα

Μαμά και κόρη είναι πολύ αγαπημένες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα μεγάλης χαράς και γιορτής είναι η Παρασκευή 18/11 για το σπίτι της Βίκυς Σταυροπούλου με την ηθοποιό να γιορτάζει τα γενέθλια του πιο πολύτιμου ανθρώπου, που έχει στη ζωή της.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη Δανάη Μπάρκα, τη μοναχοκόρη της, η οποία έκλεισε τα 30 της χρόνια. Για τη νέα αυτή λοιπόν δεκαετία, η τρυφερή μητέρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα socal media εκφράζοντας την αγάπη για το παιδί της, αφού λίγες ημέρες νωρίτερα μας είχε συγκινήσει με μια αντίστοιχη κίνηση και η Μπάρκα.

Οι ευχές της Βίκυς Σταυροπούλου για τα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα

«Μου φαίνεται σαν όνειρο…
Πως αυτό το μικρό μπουμπουκάκι που πρωτοαγκάλιασα πριν 30 χρόνια, έγινε ο κήπος της χαράς μου!
Αυτό το ξεχωριστό παιδί που με αποζημιώνει κάθε μέρα για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε!
Που συμμερίζεται, δικαιολογεί ,συγχωρεί,ευγνομωνει, που μεγαλώνει όμορφα που ξέρει να αγαπάει!! Δαναάκι μου,δεν έχω την ικανότητα, να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη μου που νιώθω για εσένα , σου λέω όμως με βεβαιότητα , οτι χωρίς εσένα , θα είχα στερηθεί την ανάγκη μου να καλυτερεύω σαν άνθρωπος!

Να παλεύω με τις αδυναμίες μου, να τις μεταλάσσω σε δύναμη, να αντιλαμβάνομαι αλλιώς τον κόσμο όλο! Σε ευχαριστώ, είσαι η ανταμοιβή μου, νιώθω περήφανη για όλα όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις κάνει για εμένα( ξέρεις εσύ).
Να είσαι γερή, να έχεις αέναα αυτό το ανήσυχο πνεύμα,και αυτήν την μεγάλη γεμάτη συμπόνοια καρδιά! Να σε χαιρόμαστε ψυχή μου, και να συνεχίζει η ύπαρξη σου να επιβεβαιώνει ότι: και πραγματοποιημένο το όνειρο, όνειρο θέλουμε να μείνει!».

Μπάρκα - Σταυροπούλου

Αυτός είναι ο πατέρας της Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα έχει τεράστια αγάπη στην μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και της το δείχνει καθημερινά, ακόμη και μέσα από τις φάρσες που της κάνει σε ανυποψίαστες στιγμές, ωστόσο, τον πατέρα της σπάνια τον βλέπουμε σε φωτογραφίες ή κοινές εμφανίσεις.

Όσο κι αν η ηθοποιός σου μοιάζει με τη μητέρα της, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη έχει καταπράσινα μάτια κι αν δεις τη φωτογραφία με πατέρα της, Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Ο κ. Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα πίσω από τις κάμερες.

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία ,τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς», είχε πει η Δανάη για τον μπαμπά της.

Δανάη Μπάρκα πατέρας