Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου για την παρουσίαση του "Πάμε Πακέτο" από άλλη γυναίκα

«Αυτή τη στιγμή...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου για την παρουσίαση του

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε δημόσια πως έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στην καριέρα της ως παρουσιάστρια, σοκάροντας το κοινό που την παρακολουθεί όλο αυτά τα χρόνια. Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, την εντόπισε, λοιπόν, την Παρασκευή 18/11, και η ίδια μίλησε γι' αυτή της την απόφαση.

Μάλιστα, έδωσε και την απάντησή της στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τα αισθήματά της σχετικά με την παρουσίαση του "Πάμε Πακέτο" από κάποια άλλη γυναίκα της τηλεόρασης.

Η αντίδραση της Βίκυ Χατζηβασιλείου για την παρουσίαση του "Πάμε Πακέτο" από άλλη γυναίκα

«Αυτή τη στιγμή έχω την ανάγκη να απέχω πολύ συνειδητά από την τηλεόραση. Το Πάμε Πακέτο έχει συνυφανθεί με ψυχικό πόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε για την πιθανότητα επόμενης παρουσιάστριας: «Καθόλου δεν θα με ενοχλούσε, αρκεί να έχει αποτέλεσμα».

Ο μοναδικός λόγος που θα επέστρεφε στην τηλεόραση

Στον τηλεοπτικό φακό του Happy Day στο κανάλι του Alpha το πρωί της Τετάρτης 16/11 έκανε δηλώσεις η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η πρώην παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για το Πάμε Πακέτο, την αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και το λόγο που θα επέστρεφε ξανά.

«Ο μόνος λόγος που θα επέστρεφα στην τηλεόραση είναι γιατί ο κόσμος έχει παράπονο. Αυτή τη στιγμή το έχω ανάγκη να απέχω, πολύ συνειδητά. Η εκπομπή που έκανα ήταν ψυχοφθόρα και επαχθής. Δεν διεκπεραίωνα, έμπαινα μέσα στα θέματα. Ήταν δικό μου δημιούργημα. Δεν με ενδιαφέρει να σκαλίζω πόνο, θέλω να είμαι χρήσιμη για τον κόσμο», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, (δείτε εδώ τι είχε πει για τα νούμερα των εκπομπών).

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε επίσης: «Εγώ ξεκίνησα την ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, στην TV100. Όταν είπα το πρώτο δελτίο ειδήσεων, μου ασκήθηκε ποινική δίωξη γιατί τότε παράνομο, παράτυπο».