«Μας ζητάει συνέχεια αδερφάκι...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της κόρης της

«Έχουν κλείσει τα σύνορα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μας ζητάει συνέχεια αδερφάκι...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της κόρης της

Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα την Παρασκευή 18/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός για τη ζωή της αναφέρθηκε και στην υιοθεσία της κόρης της, Άννας.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη διαδικασία (δείτε εδώ όσα πέρασε το ζευγάρι για πάρει το παιδί τους από την Αφρική), ωστόσο η επιθυμία της να γίνει μητέρα ήταν μεγαλύτερη. Είναι πολύ δεμένη με την κορούλα της και μάλιστα αποκάλυψε τις σκέψεις της για το σενάριο υιοθεσίας ενός ακόμη παιδιού.

Οι δηλώσεις της Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της κόρης της

«Της το ‘χουμε πει από πολύ νωρίς, από πάντα. Είναι κάτι που το συμβουλεύουν όλοι οι ειδικοί, ότι το παιδί πρέπει να μάθει από πολύ νωρίς την ιστορία του» απαντά η Βίκυ Βολιώτη σε σχετική ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα, ενώ προσθέτει: «Ανάλογα με την ηλικία του απαντάμε στο παιδί. Άλλα πράγματα ρωτάει ένα παιδί στα 3, άλλα στα 5, άλλα στα 8. Δεν φορτώνεις το παιδί με περισσότερες πληροφορίες από αυτές που σου ζητάει.

Μου ζητάει συνέχεια αδερφάκι. Το ‘χουμε σκεφτεί να υιοθετήσουμε ξανά αλλά δεν είναι εύκολο. Είμαστε και οι δύο εργαζόμενοι σε μία δουλειά που δεν έχει σταθερό ωράριο. Αν είναι να το προσπαθήσουμε, θα το κάνουμε άμεσα», είπε η Βίκυ Βολιώτη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα στο Open.

«Όταν την είδα, είπα...»

H Bίκυ Βολιώτη παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα θέμα, που έχει σχολιάσει και στο παρελθόν και αυτό δεν είναι άλλο από την υιοθεσία της κόρης της. Η ηθοποιός μιλάει πάντα με λόγια καρδιάς για το κοριτσάκι της αλλά και για τη σχέση της με τον άντρα της.

Όπως ανέφερε με το που την είδε κατάλαβε, πως εκείνη θα είναι το παιδί της και σίγουρα όμως η διαδικασία μέχρι να την αποκτήσει και να διευθετήσει τα διαδικαστικά δεν ήταν εύκολη. Σε κάθε περίπτωση, τα κατάφερε καθώς πολλά είναι τα ζευγάρια εκείνα, που δεν ολοκληρώνουν τη διαδικασία.

«Έχω ορκιστεί ότι θα αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ, κυρίως λόγω προσωπικών απωλειών. Και ως έναν μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που δε μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο, αλλά δεν έχω χρόνο.

Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παλεύεις με τις τύψεις σου και τον χρόνο που αφιερώνεις στο παιδί σου» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη, η οποία εξομολογήθηκε ότι η κόρη της βλέπει πολλές φορές «ανταγωνιστικά» τη δουλειά της.

Για τη διαδικασία της υιοθεσίας της κόρης της, η Βίκυ Βολιώτη σημείωσε πως «δεν ήταν εύκολη. Όταν την είδα, είπα «αυτό είναι το παιδί μου». Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, ένιωσα όπως όταν γυρνούν οι γονείς από το μαιευτήριο, πώς θα το κάνω μπάνιο κτλ. Ο σύζυγός μου την αγαπάει πολύ. Θα έμπαινα στη διαδικασία ξανά» είπε χαρακτηριστικά στο Happy Day.