«Δυστυχώς στη χώρα μας...» - Ταραγμένη η Νίκη Λυμπεράκη για τις καταγγελίες κατά της Κιβωτού του Κόσμου

«Είναι μία υπόθεση που...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δυστυχώς στη χώρα μας...» - Ταραγμένη η Νίκη Λυμπεράκη για τις καταγγελίες κατά της Κιβωτού του Κόσμου

Η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου αποτελεί ένα από τα περιστατικά που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως τέτοιου είδους γεγονότα όλο και πληθαίνουν αντί να μειώνονται και να τιμωρούνται (δείτε εδώ την απάντηση του οργανισμού).

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, την Παρασκευή 18/11 στο κανάλι του MEGA, για να μιλήσει σχετικά με την υπόθεση, βρέθηκε η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε καλεσμένο στις "Μεγάλη Εικόνα" τον πάτερ Αντώνιο.

Οι δηλώσεις της Νίκης Λυμπεράκη για την υπόθεση κακοποίησης στην Κιβωτό του Κόσμου

«Είναι μία υπόθεση που μας έχει ταράξει όλους, νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος στο άκουσμα αυτή της ιστορίας δεν έχει ταραχθεί εσωτερικά. Η επικαιρότητα δυστυχώς στη χώρα μας είναι γεμάτη με τέτοιες υποθέσεις, φρικώδεις υποθέσεις», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια περιέγραψε: «Αυτός ήταν ένας λόγος που έκανα αυτή την εκπομπή, ακούγοντας όλη αυτή την ιστορία για τον Μίχο, τον Κολωνό, σκέφτεσαι ότι χρειαζόμαστε κάτι καλό, αντιλαμβάνεσαι πως τρεις μέρες μετά την εκπομπή έρχονται όλα αυτά στη δημοσιότητα, όλο αυτό είναι κάτι που μας κλονίζει πάρα πολύ, όλη την ομάδα», και κατέληξε: «Περισσεύει να πως ότι δεν υπήρχε καμιά υπόνοια αυτής της εκπομπής».

Άγριο ξέσπασμα στο twitter για το σκάνδαλο

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να ξετυλίγεται ένα πολύ επικίνδυνο κουβάρι, με τις καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων στις μη κερδοσκοπικές δομές ''Κιβωτός του κόσμου'' να έχουν πραγματικά σοκάρει το πανελλήνιο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Τα οργισμένα tweets, που βλέπουμε στην πλατφόρμα, επικρατούν με πολύ λιγότερα να είναι εκείνα, που θέλουν τον Πάτερ Αντώνιο να είναι αθώος και να μην γνώριζε δηλαδή όλα εκείνα για τα οποία κατηγορείται η δομή και όσοι εργάζονται σε αυτή (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του μετά το σκάνδαλο).