«Είμαι σε μια σχέση που...» - Η Demy "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της για τον γάμο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου

Είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην κάμερα του Breakfast at Star μίλησε πριν από λίγες μέρες η Demy και πέρα από την καριέρα της αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον επί πολλών ετών σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Μάλιστα, σε προηγούμενη συνέντευξή της κλήθηκε να απαντήσει για το πότε θα γίνει μαμά (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Η τραγουδίστρια ανέφερε, λοιπόν, πως είναι πολύ ευτυχισμένη για το γεγονός πως έχει τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο πλευρό της, καθώς έχουν πολύ καλή χημεία, ωστόσο, ο γάμος δεν φαίνεται να είναι στα άμεσα πλάνα τους.

Η αποκάλυψη της Demy για τον γάμο της με τον σύντροφό της

«Είμαι σε μια σχέση που δεν ξέρω αν ο γάμος τι θα άλλαζε και θα τι θα της προσέφερε. Ζούμε σαν να είμαστε παντρεμένοι, οπότε ούτε που το σκεφτόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελό της

Η Demy παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα την Παρασκευή 18/11 και μεταξύ των όσων ανέφερε για τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε και για την πιο δύσκολη στιγμή της επί σκηνής.

Είναι γνωστό, πως μιλάμε για μια τραγουδίστρια, η οποία συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία και σε μιούζικαλ και ένα από αυτά, ήταν το πιο απαιτητικό για εκείνη, καθώς έμαθε κατά λάθος, πως ο αγαπημένος της παππούς είχε φύγει από τη ζωή, την ώρα που εκείνη θα έπρεπε για 3 ώρες να παίξει κανονικά (δείτε εδώ την εξομολόγηση της για τις δύσκολες στιγμές, που έχει περάσει).

«Στην τελευταία παράσταση του Priscilla πριν πολλά χρόνια κατά λάθος έμαθα ότι έχασα τον παππού μου. Η οικογένειά μου είχε κάνει τα πάντα για να μην το μάθω, η αδερφή μου προσπάθησε να με πείσει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Ανέβηκα στη σκηνή και έκανα τα πάντα για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν έχει συμβεί αυτό που ήξερα ότι έχει συμβεί. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τρίωρο, ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα γιατί ήταν οι δεύτεροι γονείς μου», είπε η Demy στην κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα στο Open.