«Δεν αγχώνομαι για κάτι! Υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή μου...» - Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για την δίκη για βιασμό

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν αγχώνομαι για κάτι! Υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή μου...» - Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για την δίκη για βιασμό

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη μίλησε το πρωί της Κυριακής 19/11 ο Στηβ Μιλάτος. Το γνωστό μοντέλο μίλησε φυσικά και στο γεγονός πως έχει παραπεμφθεί σε δίκη για βιασμό (δείτε εδώ τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της αγγλίδας τουρίστριας που τον έχει καταγγείλει).

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για την δίκη σε βιασμό που έχει παραπεμφθεί

«Είναι μια δύσκολη και περίεργη μέρα για μένα, αλλά δεν αγχώνομαι για κάτι. Εξεπλάγην από το αποτέλεσμα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στον δικηγόρο μου. Ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου ότι παραπέμπομαι σε δίκη, περιμένουμε την ημερομηνία. Το πρώτο άτομο που ενημέρωσα για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν η μητέρα μου. Δεν έχω μιλήσει με την κοπέλα που με έχει καταγγείλει.

Άλλαξε η καθημερινότητά μου και η ζωή μου, αλλά δεν θα βουλιάξω. Δέχτηκα μερικά άσχημα μηνύματα στα social μετά την καταγγελία. Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου, η μητέρα μου με αγαπάει και οι φίλοι μου ξέρουν τι είμαι. Υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή και με στηρίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Στηβ Μιλάτος.

Η εξομολόγησή του για το διάστημα που πέρασε στο κρατητήριο

Ο Στηβ Μιλάτος, αφού αφέθηκε ελεύθερος για τον βιασμό που κατηγορούνταν από την 21χρονη στην Ρόδο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, το απόγευμα της Δευτέρας 30/5, και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την υπόθεση.

Το μοντέλο, δηλαδή, εξήγησε πως γνώρισε την κοπέλα αρχικά και για ποιο λόγο την προσέγγισε, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως ήταν και δική της πρωτοβουλία να βρεθούν σε άλλο μαγαζί αργότερα. Μάλιστα, τόνισε πως η συνουσία ήταν αποδεκτή και από τις δύο πλευρές και απλώς εκείνη αργότερα εξαφανίστηκε.

«Τη γνώρισα στα πλαίσια της δουλειάς, όπως και τον υπόλοιπο κόσμο που γνωρίζω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γιατί δουλεύω στην υποδοχή ενός καταστήματος στη Λίνδο. Πέρασε μαζί με την παρέα της σαν πελάτισσες μέσα, είμαι ένα παιδί που θέλει να περάσει καλά το καλοκαίρι του, ήθελε να διασκεδάσει. Όλοι θέλουμε το καλοκαίρι να περάσουμε καλά. Την προσέγγισα γιατί δουλεύω», είπε αρχικά.

«Στη συνέχεια με ρώτησε με την παρέα της σε ποιο άλλο μαγαζί θα μπορούσαν να μιλήσουν. Τους έστειλα σε αυτό το μαγαζί και τους είπα ότι μπορεί να περάσω κι εγώ. Υπήρχε και μήνυμα που με ρωτούσαν τι ώρα θα πάω και θα τους φέρω έναν φορτιστή.

Αν διαβάσετε την κατάθεσή της, θα δείτε ότι λέει ότι τη ζόρισα για να πάει σε αυτό το μαγαζί, κάτι που δεν ισχύει. Πήγα μετά, ήταν διαχυτική μαζί μου, με πλησίασε και μου χόρεψε. Υπάρχουν μάρτυρες που το είδαν» πρόσθεσε έπειτα.

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Ήρθαμε κοντά. Συζητήσαμε να βγούμε έξω από το μαγαζί. Με πήρε από το χέρι, προχωρήσαμε οικειοθελώς, βγήκαμε στην απέναντι μεριά, κάτσαμε λίγο, ήρθαμε σε μία ερωτική επαφή όπως έχω δηλώσει και ξαναγυρίσαμε πίσω. Στο μαγαζί μπήκε μία χαρά, την είδαν».

Και συμπλήρωσε: «Είχα χάσει το σκουλαρίκι μου, πήγα να το ψάξω με τον φακό μου. Της είπα να γυρίσει στην παρέα της και όταν εγώ επέστρεψα, είχε εξαφανιστεί».

«Δεν μπορώ να ξέρω τι κίνητρα είχε αυτή η κοπέλα. Αν το γνώριζα τι σκέφτεται ο καθένας θα ήμουν ένας πολύ καλός ψυχολόγος, δυστυχώς δεν είμαι. Ο άνθρωπος που σταυρώνεται είμαι εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω. Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;», σημείωσε.

«Όταν προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι, το αποτέλεσμα είναι για να κάνουν νούμερα να καταστρέψουν τη ζωή και το όνομα ενός ανθρώπου που έχει καταφέρει μόνος του τα πάντα.

Οικογένεια δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Παιδιά δεν έχουν; Θα τους άρεσε αυτό το λαϊκό δικαστήριο αν συνέβαινε στο παιδί τους; Δύο ημέρες πέρασα την κόλαση εκεί μέσα. Τους νοιάζουν μόνο τα νούμερα; Αυτό είναι η ζωή τους; Σε μία εκπομπή, η κυρία έχει και δύο αγοράκια. Αν πάει διακοπές το παιδί της και πάθει αυτό κατά τύχη; Αν κάνουν έρευνα, θα δουν ότι αυτό είναι συχνό φαινόμενο», κατέληξε.