«Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε εξωδικαστικά με τον Γιώργο Κιμούλη» - Ξέσπασε στον αέρα του MEGA η Δώρα Χρυσικού

«Εμμένω σε αυτά που είπα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε εξωδικαστικά με τον Γιώργο Κιμούλη» - Ξέσπασε στον αέρα του MEGA η Δώρα Χρυσικού

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 19/11 η Δώρα Χρυσικού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις αγωγές που έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης τόσο στην ίδια όσο και σε συναδέλφους της, μια εκ των οποίων είναι και η Ζέτα Δούκα, η οποία ήταν αυτή που τον είχε καταγγείλει εξαρχής για κακοποιητική συμπεριφορά.

Ωστόσο, η ηθοποιός απάντησε με μήνυση στον ηθοποιό και σκηνοθέτη (δείτε εδώ τι είπε έξω από τα δικαστήρια).

Οι δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού για τον Γιώργο Κιμούλη

«Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, το να αλληλομηνύονται άνθρωποι που έχουν μοιραστεί μια δουλειά κι είναι συνάδελφοι. Αυτό δεν έγινε με δική μας πρωτοβουλία κι επιθυμία. Εμείς καλούμαστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας κι επί της ουσίας να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες. Ότι αυτά που λέμε είναι αληθή και δεν είναι ψευδή. Μας έγινε μια αγωγή, όπου ζητούνται κάποια χρήματα από εμάς ως αποζημίωση…

Ο κύριος Κιμούλης προχώρησε σε δύο μηνύσεις εις βάρος μου και σε κάποιες εις βάρος της κυρίας Δούκα. Αυτές οι μηνύσεις εμπίπτουν σε ένα γενικότερο κλίμα που υπάρχει στους μάρτυρες και τα θύματα κι ουσιαστικά αποσκοπούν στο να καταστήσουν τους μάρτυρες αναξιόπιστους για τυχόν μελλοντική δικαστική διαμάχη. Αυτό γίνεται και στη δική μας περίπτωση. Είναι ένας τρόπος να φοβηθούν οι μάρτυρες και να φιμωθούν, να μην μιλήσουν για αυτά που έζησαν κι είδαν.

Από τη στιγμή που έλαβα γνώση αυτής της μήνυσης, έπρεπε να αντιδράσω. Κατέθεσα κι εγώ μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ηθική αυτουργία και ψευδείς καταθέσεις στον κ. Κιμούλη και κάποιους μάρτυρές του. Αυτό θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και πιστεύω ότι θα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά από τη στιγμή που μπήκαμε στο χορό, πρέπει να χορέψουμε. Εμμένω σε αυτά που είπα. Δεν υφίσταται εξωδικαστικός συμβιβασμός. Είναι σαν να λες αυτό που συνέβη δεν συνέβη, αυτό που είπα να το ξεπώ κι αυτό που είδα, δεν το είδα» κατέληξε η Δώρα Χρυσικού.

Η εξομολόγηση για την περιπέτειά της με τον καρκίνο:

Ταυτόχρονα, μίλησε και για τα όσα βίωσε με την ασθένεια αυτή.

«Εάν μπορώ να πω κάτι για τον καρκίνο είναι ότι η ασθένεια δεν αλλάζει τον πυρήνα αυτού που είσαι. Είχα ως κέντρο μου τον άλλον άνθρωπο, μετά την ασθένεια αυτό ενισχύθηκε.

Μετά την ασθένειά μου μπαίνω με μεγαλύτερη ορμή σε αυτά που πιστεύω».

Οι δηλώσεις της για τον ρόλο της στην Γη της ελιάς:

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην σειρά του MEGA που πρωταγωνιστεί και την τηλεοπτική Αρετή που υποδύεται.

«Όσο περνάει ο καιρός, τον ρόλο της Αρετής τον συμπονώ γιατί ζω με τον χαρακτήρα της 12 ώρες τη μέρα. Νομίζω ότι την έχουμε παρεξηγήσει.

Η αλήθεια είναι ότι η Αρετή δεν κατανοεί ότι το αποτέλεσμα αυτού που κάνει είναι βλαβικό για τους δικούς της ανθρώπους. Έχει μεγάλη ανασφάλεια και μεγάλη πίκρα. Βλέπει το αποτέλεσμα αλλά δεν βλέπει την προεργασία.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την αφοσίωσή της και την αγάπη της για τα παιδιά».