«Είχα κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας, η ψυχή μου είχε τελειώσει»

Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχα κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας, η ψυχή μου είχε τελειώσει»

Καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στη 1, το Σάββατο 19/11, στο κανάλι της ΕΡΤ βρέθηκε ένας διάσημος και πασίγνωστος Έλληνας, ο οποίος πρόσφατα είχε και τα γενέθλιά του (δείτε εδώ την πραγματική του ηλικία) και ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για ένα από τα πιο ευαίσθητα κομμάτια που αφορούν τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τον εθισμό του, αλλά και στις απόπειρες που είχε κάνει στο παρελθόν για να σταματήσει να "βασανίζεται" και να φύγει από τη ζωή, με την τελευταία να είναι και η πιο σοβαρή. Τα λόγια του ανατριχιάζουν!

Ποιος διάσημος Έλληνας έκανε απόπειρες αυτοκτονίας

Ο λόγος για τον Βασίλη Ζούλια, που δήλωσε: «Ήμουν μαθητής που δεν διάβαζε αλλά τα έπιανε όλα. Με απασχολούσε περισσότερο τι θα βάλω στο σχολείο. Είχαν πάρει τη μητέρα μου τηλέφωνο για το πώς είχα ντυθεί. Η μητέρα μου έραβε τα τζιν μου γιατί νόμιζε ότι είχαν σκιστεί. Ακόμη και τώρα εάν με δει, μπορεί να της πάει εκεί το μυαλό.

Το ντύσιμο μου έχει ανοίξει πολλές δουλειές και κέρδιζα τις εντυπώσεις. Είχα τρέλα, ήμουν 8 χρονών και μάζευα χαρτζιλίκι για να πάρω ρούχα. Είχα γεννηθεί για να δουλέψω στη μόδα και ήμουν ο πρώτος άνδρας στυλίστας στην Ελλάδα».

Και συμπλήρωσε: «Η σκοτεινή περίοδος που εύχομαι να μην τη περάσει κανείς, ήταν μία ευλογία και ένα δώρο που με έκανε να περάσω στην άλλη πλευρά. Κατάφερα να ξεπεράσω το πρόβλημα με τον εθισμό. Είχα κάνει πολλές απόπειρες αλλά ο Θεός είχε πλάνο να ζήσω και να προχωρήσω στη ζωή μου. Ο εθισμένος άνθρωπος για να καθαρίσει πρέπει να πιάσει έναν συναισθηματικό πάτο. Η ψυχή μου είχε τελειώσει.

Η τελευταία απόπειρα έγινε όταν με συνέλαβαν και με μεταφέρθηκα στα δικαστήρια. Ο εισαγγελέας είχε έρθει στον Ευαγγελισμό και μου ζήτησε συγγνώμη. Η μητέρα μου κοιμόταν στο πάτωμα δίπλα μου όταν ήμουν στο κρεβάτι και χτυπιόμουν για να απεξαρτηθώ. Δεν με πίστευα και τώρα μετά από 30 χρόνια με πίστεψε».

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την κακοποιητική σχέση της μητέρας και του πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε, την Τρίτη 8/3, ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος πλέον έχει αναρρώσει από την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό. Ο αγαπημένος σχεδιαστής μίλησε για όλους και για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ενώ μάλιστα όταν το επέτρεψε η συζήτηση και η συγκυρία, ο ίδιος αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε δεχθεί εκείνος και η μητέρα του από τον πατέρα του.

«H μητέρα μου. Είπε ένα τεράστιο όχι. Είπε, “θα πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου και το παιδί μου και θα φύγω από μια κακοποιητική σχέση”. Το βίωσα κινηματογραφικά όλο αυτό. Μέχρι τα εννέα μου χρόνια που η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε, είχαμε ένα πίσω-εμπρός με τον πατέρα μου. Διατηρώ άριστες σχέσεις μαζί του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος απλά όπως λέει η μητέρα μου τότε ήταν μικροί και οι δυο και δεν ταιριάζανε.

Τη δεκαετία του ’60 όμως, μια γυναίκα, δεν έπαιρνε την απόφαση να φύγει από έναν γάμο με ένα παιδί. Τότε ήταν και οι δυο 25 ετών. Τα κατάφερε. Δουλεύοντας σκληρά, τα κατάφερε και μάλιστα επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο, γιατί ήταν πολύ όμορφη και θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ζούλιας και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου ζήτησε την έγκρισή μου για τον επόμενο σύντροφό της. Θυμάμαι ότι με πήγε σε ένα ζαχαροπλαστείο με τον κύριο Μάκη. Αφού τον γνώρισα – να είναι καλά, μας άφησε προπέρσι – μου είπε ότι σκέφτεται να τον παντρευτεί αλλά πρώτα ήθελε τη γνώμη μου. Είπα αμέσως ναι. Είχε μια πολύ ευτυχισμένη ζωή μαζί του μέχρι που τον χάσαμε πρόπερσι. Ανέπτυξα πολύ ισχυρούς δεσμούς μαζί του. Ήταν και αυτός σαν πατέρας μου».