«Έχω να σας δώσω πολλά ακόμα για να...» - Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά το σκηνικό με το μπαλάκι που πέταξε στους γονείς του

Η ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες μετά το συμβάν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram /Stefanos Tsitsipas
Instagram /Stefanos Tsitsipas

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μια κίνησή του, καθώς ο ίδιος για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του κατά τη διάρκεια αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο τρίτο σετ της αναμέτρησής του με τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ ο σπουδαίος Έλληνας έχασε την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να πετάξει ένα μπαλάκι προς το σημείο, όπου κάθονταν οι γονείς του, οι οποίοι του έδιναν οδηγίες (δείτε εδώ το βίντεο).

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε πολλά αρνητικά μηνύματα για αυτή του την κίνηση, με τον ίδιο μάλιστα λίγες ώρες μετά το ατυχές συμβάν να απαντά στους haters μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά στους haters μετά το σκηνικό με το μπαλάκι που πέταξε στους γονείς του

«Αγαπητοί haters, έχω να σας δώσω πολλά ακόμα για να νευριάσετε. Να έχετε υπομονή», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά στους haters μετά το σκηνικό με το μπαλάκι που πέταξε στους γονείς του
Instagram /Stefanos Tsitsipas

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει κι ένα βίντεο με τον ίδιο να φωνάζει έξαλλος στον πατέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρά το γεγονός πως έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα με τα κατορθώματά του στο τέννις, έχει προκαλέσει πολλές φορές θύελλα αντιδράσεων εξαιτίας των δηλώσεών του για διάφορα θέματα κατά καιρούς, γεγονός που δείχνει πως δεν αντιλαμβάνεται που βρίσκεται και τι συμβαίνει γύρω του.

Την Τετάρτη 26/10, ο ίδιος έκανε άλλη μία κίνηση η οποία θα συζητηθεί πολύ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, λοιπόν, αντιμετώπισε τον Ντένις Νόβακ στην πρεμιέρα του στη Βιέννη, τον οποίο και κέρδισε με 2 – 0 σετ, όμως το παιχνίδι δεν φαινόταν επιτυχημένο από την αρχή.

Ο Νόβακ έκανε πρώτος μπρέικ στο ματς και αυτό εξόργισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ξέσπασε προς τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο, ζητώντας του να αποχωρήσει από το γήπεδο. Μάλιστα, άρχισε να του φωνάζει στα γαλλικά: «μαλ…ας είσαι, φύγε». Το στιγμιότυπο έγινε viral σε λίγα μόλις λεπτά.