Όλη η αλήθεια για τον γάμο της εγκυμονούσας Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, με το ζευγάρι να υποδέχεται το μωράκι τους μέσα στο 2023 (δείτε εδώ το αποκλειστικό του YOU για το φύλο του μωρού).

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Real, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει ως πρώτα μέλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα μιας και επιθυμία του είναι να συνδεθεί με τον οργανισμό του Ολυμπιακού, μια ομάδα στην οποία τρέφει μεγάλη αγάπη.

Παντρεύονται Φουρέιρα - Μποτία;

Όσον αφορά όμως το ενδεχόμενο του γάμου, το ζευγάρι δε φαίνεται και πολύ πρόθυμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο είναι εκ πεποιθήσεων κατά του γάμου και δεν πιστεύουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους φέρνει την ευτυχία.

Ωστόσο, ζουν και πράττουν μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους). Επίσης, το ζευγάρι φαίνεται πως γνώριζε πως θα γίνουν γονείς από τις αρχές Ιουνίου.

Παντρεύονται Φουρέιρα - Μποτία;
Instagram / Eleni Foureira

Όλες οι λεπτομέρειες για το baby shower

Το ζευγάρι λοιπόν, ετοιμάζει το baby shower για να μάθει το φύλο του μωρού.

Σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast@Star, θα διοργανώσουν το πάρτι την Κυριακή 20/11. Θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και όπως είθισται θα προχωρήσουν και στην ανακοίνωση του φύλου του μωρού (δείτε ποιος θα είναι νονός).

Όπως όλα δείχνου το μωράκι τους θα έρθει στον κόσμο τον Φλεβάρη και ανυπομονούν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.