Αθόρυβος χωρισμός για πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς - Έβαλε τέλος στην σχέση της μετά από 4 χρόνια

Δηλώνει ελεύθερη και ωραία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθόρυβος χωρισμός για πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς - Έβαλε τέλος στην σχέση της μετά από 4 χρόνια

Εδώ και περίπου έναν χρόνο, μιας ηθοποιός που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την συμμετοχή της στην Γη της Ελιάς, δηλώνει ελεύθερη, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ελεύθερη εδώ και 1 χρόνο πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς

Ο λόγος για την Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία βρισκόταν σε σχέση με τον επίσης Κύπριο project manager γνωστής εταιρίας Διονύση Κωνσταντίνου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι στην απόφαση του χωρισμού έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι δεν ανήκαν και οι 2 στο χώρο του θεάματος.

Το μόνο που έχει κρατήσει περιστασιακά έκτοτε είναι οι φωτογραφίες, κάνοντας επιλεκτικά κάποιες καμπάνιες. Μετά τον χωρισμό της, μάλιστα, η Ιφιγένεια έχει αλλάζει τρόπο ζωής, καθώς κάνει πράγματα που της είχαν λείψει και περνά περισσότερο δημιουργικό χρόνο με ανθρώπους που έχει επιθυμήσει.

Από την άλλη, σήμερα 20/11, έγινε γνωστό πως μια ηθοποιός της ίδιας σειράς είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ελεύθερη εδώ και 1 χρόνο πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς
Instagram ifi_pier

Λίγα λόγια για την καλλονή ηθοποιό

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «Τατουάζ», όπου υποδυόταν μία γοητευτική αστυνομικό, την Αθηνά. Ο λόγος για την Ιφιγένεια Πιερίδου που αυτόν τον καιρό παίζει στη «Γη της Ελιάς». Ήδη από το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση, όλοι μιλούσαν για το υποκριτικό της ταλέντο, πέρα από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ενώ κερδίζει το στοίχημα και ως «Ευτυχία», μια αγρότισσα από τη Μάνη.

Η Ιφιγένεια Πιερίδου είναι γεννημένη 26 Ιουνίου του 1992 και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Έχει κάνει σπουδές στον χορό, το τραγούδι και το θέατρο, αποφοιτώντας από τη σχολή London Studio Centre του Λονδίνου.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ξεκίνησε στα 16 της να ασχολείται με το μόντελινγκ.

«Το μόντελινγκ είναι ένας τομέας με τον οποίο ασχολούμαι από τα 16 μου, όταν έκανα την πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφiση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Η νεαρή ηθοποιός τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα για τη μητέρα της, την οποία θεωρεί πρότυπο. Μιλώντας για τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή η Ιφιγένεια Πιερίδου «στάζει μέλι».

Ένα επιπλέον πράγμα που δε γνωρίζουμε για την όμορφη ηθοποιό είναι ότι έχει αδερφή την Ελένη Πιερίδου που είναι, επίσης, ηθοποιός. Μάλιστα έχουν παίξει μαζί στο «Τατουάζ». Η Ελένη είχε υποδυθεί τη σύζυγο ενός serial killer.