Κι όμως δεν είναι το The Voice - Η δεύτερη εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Φαίη Σκορδά θα παρουσιάζει τα live του The Voice όσο ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του νέου κύκλου του Survivor (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας για το νέο της βήμα).

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Real, η ίδια θα δοκιμαστεί στην βραδινή ζώνη και με μία δεύτερη εκπομπή στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, πρόκειται να προβληθεί τις ίδιες ώρες που ο Νίκος Κοκλώνης "μαγεύει" το κοινό με τα ζευγάρια του στο Just The 2 of Us.

Η δεύτερη βραδινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα σόου που θα λάβει χώρα ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς είναι η καθιερωμένη εορταστική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού και θα προβληθεί στις 25 Δεκεμβρίου και όχι την παραμονή, στις 24, ώστε να μην "συγκρουστεί" με την παραγωγή του ALPHA, διότι θα "παίζουν" τις ίδιες ώρες, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Φαίη Σκορδά

Παραλίγο να πάρει φωτιά το καμαρίνι της στο στούντιο

Αναστάτωση επικράτησε στις 9/11 το πρωί στον ΣΚΑΙ, όταν παραλίγο να πιάσει φωτιά το καμαρίνι της Φαίης Σκορδά λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της, Πρωινό μας. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στο πλατό.

Όπως εξομολογήθηκε με χιούμορ - αφού το περιστατικό είχε αίσιο τέλος - τα χαρτιά της πήραν φωτιά με αποτέλεσμα να τρομάξουν μην και δεν προλάβουν να τα σβήσουν (δείτε πως είναι μέσα το καμαρίνι της).

«Εγώ στο καμαρίνι ανάβω κεριά… Και σήμερα κοντέψαμε να πάρουμε φωτιά. Κάποια ονόματα εδώ δεν μπορώ να τα διαβάσω, πήραν φωτιά τα χαρτιά μου. Τι ωραία περνάμε το πρωί», είπε η Φαίη Σκορδά με γέλιο.