«Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;» - Η αμήχανη αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου σε ερώτηση για την απιστία

Εκνευρίστηκε από την επιμονή της δημοσιογράφου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;» - Η αμήχανη αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου σε ερώτηση για την απιστία

Καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στη 1 ήταν το μεσημέρι της Κυριακής 20/11 ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ετοιμάζει την επιστροφή του στην παρουσίαση (δείτε εδώ με ποια εκπομπή). Ο ίδιος, λοιπόν, κλήθηκε να απαντήσει από την καριέρα του, μέχρι και για την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, όταν η συζήτηση άγγιξε το θέμα της απιστίας, ο ηθοποιός φάνηκε πως ήταν απρόθυμος να απαντήσει σε μερικά θέματα και η επιμονή της παρουσιάστριας, Ζωής Κρονάκη, τον εκνεύρισε.

Η αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου σε ερώτηση για την απιστία

«Τι να πω; Ξέρω εγώ; Εσύ τι λες; Παιδιά ότι θέλετε να πούμε, θα τα πούμε μεταξύ μας. Αλλιώς… Δεν ισχύει για τίποτα το για πάντα. Μόνο κάποιες σταθερές υπάρχουν στη ζωή του καθενός. Οι φίλοι, η οικογένεια, τα παιδιά, οι άνθρωποι που αγαπά και κάποιες αρχές που δεν θέλει να τις παραβεί ποτέ. Από εκεί και πέρα αφήνουμε τη ζωή να αποφασίσει. Ως γνωστόν έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς» είπε αρχικά ο ίδιος.

Με την Ζωή Κρονάκη να επιμένει, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να αντιδράσει: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου; Τι θέλεις; Εντάξει δυσκολεύομαι με τα χρόνια. Μάλλον φταίει η ηλικία. Πολύ δύσκολα να με συγκινήσει κάτι. Μακάρι να βρεθεί. Είμαι μισάνοιχτος. Ακόμα κι όταν μου συνέβη (σ.σ. η απιστία), πήγα σε ένα βράχο, κάπνισα δύο τσιγάρα και μετά είπα οκ. Είπα τον Γιώργο Φούντα θα παριστάνεις; Τι μου έκανες μωρή; Ο άνθρωπος για να το έκανε, το ήθελε… Δεν το ανέφερα ποτέ. Να της βγάλεις μετά την Παναγία και να της κοπανάς, εσύ που έκανες αυτό τότε; Αυτό κι αν θα ήταν άνανδρο».

Παντρεύεται την 25χρονη σύντροφό του;

Έτοιμος να ντυθεί ξανά... γαμπρός φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος (όπως αναφέρει δημοσίευμα), ο οποίος δείχνει να έχει βρει ξανά τον έρωτα, μετά τον χωρισμό του από την Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έχοντας προχωρήσει στο επόμενο «βήμα» στη ζωή του.

Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr