Maestro: Αυτή είναι στην πραγματική ζωή η κούκλα σύντροφος του ομοφυλόφιλου "Αντώνη"

Δείτε κοινή φωτογραφία τους

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
( instagram / Orestis.chalkias)
( instagram / Orestis.chalkias)

Στην νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega πρωταγωνιστεί ο Ορέστης Χαλκιάς, ο οποίος υποδύεται τον Αντώνη. Αυτός ο ρόλος είναι ο πρώτος του τηλεοπτικά, ωστόσο, έχει καταφέρει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να ξεχωρίσει.

Να υπενθυμίσουμε πως η σειρά θα προστεθεί σε μια παγκοσμίου φήμης πλατφόρμα (δείτε εδώ σε ποια), όπως έγινε γνωστό πρόσφατα.

Αυτή είναι η σύντροφος του Ορέστη Χαλκιά που παίζει στον Maestro

Ο τηλεοπτικό Αντώνης, είναι «παιδί της υποκριτικής» εκ γενετής, αν σκεφτεί κανείς πως και οι δύο του γονείς είναι σε αυτόν τον χώρο. Ο λόγος για τον Κώστα Χαλκιά και την Όλγα Αλεξανδροπούλου.

Ο ίδιος βέβαια, δεν αναφέρεται συχνά στην προσωπική του ζωή και εστιάζει περισσότερο στα επαγγελματικά του. Μπορεί στην σειρά να υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο νεαρό, ωστόσο, στην κανονική του ζωή είναι φουλ ερωτευμένος με την εδώ και αρκετό καιρό σύντροφό του.

Η κοπέλα του παραμένει μακριά απ' τον χώρο της υποκριτικής, αλλά από μια κοινή τους φωτογραφία είναι φανερό το πόσο χαρούμενοι και ερωτευμένοι είναι μαζί.

Ο Ορέστης Χαλκιάς με την σύντροφο του

Σάλος με το γκέι φιλί του στη σειρά

Ο κρυφός έρωτας ανάμεσα σε Σπύρο και Αντώνη συνεχίζεται, με τον καθένα από τους δύο, να έρχεται αντιμέτωπος με τις οικογενειακές του δυσκολίες και τις «εκρήξεις» των πατεράδων τους.

Στο επεισόδιο που παρακολούθησε το κοινό στις 17/11, οι δύο νεαροί άνδρες συναντήθηκαν στο δάσος προκειμένου να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή.

Εκεί, ο Σπύρος φάνηκε αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος μετά τον καβγά με τον πατέρα της, ξεκινώντας τα φιλιά με τον Αντώνη. Ακολούθησε η ερωτική σκηνή η οποία έκανε το twitter να πάρει «φωτιά».

Οι τηλεθεατές της σειράς κατά κύριο λόγο «χειροκρότησαν» τους δύο πρωταγωνιστές, (Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο) αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ελάχιστα ωστόσο ήταν τα αρνητικά σχόλια, ενώ για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά tweets.