Έχασε τη "μάχη" με την λευχαιμία - Πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης σειράς

Ασύλληπτος θρήνος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχασε τη

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε πασίγνωστη σειρά που προβλήθηκε παγκοσμίως, έπειτα από μάχη που έδινε με την λευχαιμία.

Πέθανε σε ηλικία μόλις 47 ετών, την περασμένη Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε η κουνιάδα της και η είδηση έχει προκαλέσει τεράστιο πένθος.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια, όταν αρρώστησε βαριά και στην αρχή νόμισε ότι νοσούσε από κορωνοϊό. Σύντομα έμαθε ότι είχε καρκίνο και ξεκίνησε χημειοθεραπείες και μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων.

Να σημειωθεί πως η ξένη showbiz το τελευταίο διάστημα με σταματά να μετρά απώλειες, καθώς νεκρός στο μπάνιο του βρέθηκε και γνωστός τραγουδιστής.

Αυτή η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή

Ο λόγος για την Νίκι Άικοξ, η οποία έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Supernatural» και το «Dark Blue».

«Η όμορφη, έξυπνη, απίστευτα ταλαντούχα και τρυφερή κουνιάδα μου, Nicki Aycox Raab, πέθανε, με τον αδερφό μου, Matt Raab, στο πλευρό της. Η Nicki και ο Matt είχαν μια υπέροχη ζωή μαζί στην Καλιφόρνια. Ήταν, αναμφίβολα, μια αγωνίστρια και όποιος τη γνώριζε την αγαπούσε», ανακοίνωσε η κουνιάδα της.

Η Νίκι Άικοξ κατέγραφε τον αγώνα της μέσα από την ιστοσελίδα της, Cashews and Olives, η οποία ήταν αφιερωμένη στη vegan διατροφή και την υγιεινή ζωή.

Η τελευταία ανάρτηση της στο Instagram