«Θα το πω για πρώτη φορά» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Κιβωτό του Κόσμου

«Κορυφαίο στέλεχος της δομής...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα το πω για πρώτη φορά» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Κιβωτό του Κόσμου

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση των καταγγελιών για την «Κιβωτό του κόσμου» και μάλιστα η κατάθεση του 19χρονου βάζει στο «στόχαστρο» τον πατέρα Αντώνιο.

Το πρωί της Δευτέρας 21/11, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε φυσικά τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες ενώ μάλιστα προχώρησε σε μία αποκάλυψη που ακούγεται για πρώτη φορά.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Κιβωτό

«Έπιασε τα γεννητικά του όργανα μέσα στο μπάνιο, ωραίο το βραδινό μπάνιο; Τι δουλειά έχει ένα κορυφαίο στέλεχος μίας τέτοιας δομής να πάει για βραδινό μπάνιο; Τι είναι; Εκδρομή πενταήμερη; Τι πράγματα είναι αυτά;

Θα πω και κάτι ακόμα, για να το καταλάβετε. Το κορυφαίο στέλεχος με τον νυν 19χρονο καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική επαφή. Δεν μιλάμε για ασέλγεια. Η ασέλγεια είναι «πιάνω τα γεννητικά όργανα στο μαγιό», υπάρχει κατάθεση που μιλάει για σεξουαλική επαφή. Ξεκάθαρα.

Να το πω για πρώτη φορά, σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους της δομής με τον νυν 19χρονο, τότε ανήλικο. Όταν έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο… Και μην ξεκινήσουμε, αν φτάσουμε στη Δικαιοσύνη, αν υπήρχε ή όχι συναίνεση… Ήταν 15,5 ετών -16 χρονών, μην πω τώρα σε ποιον αναφέρομαι…», είπε ο παρουσιαστής.

Η καταγγελία 18χρονου

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως όσο τα στόματα ανοίγουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ στο κάδρο των ερευνών μπαίνουν αλλά τέσσερα πρόσωπα του οργανισμού…

Με τις καταγγελίες, λοιπόν, να αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες, μία νέα μαρτυρία ήρθε στο φως μέσω της ΕΡΤ από παιδί που έζησε στις δομές του ιδρύματος και κατήγγειλε ότι έγινε αυτόπτης μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού. Επίσης, οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους δύο πολύ κρίσιμες καταγγελίες.

Η νέα μαρτυρία που αποκάλυψε η ΕΡΤ αφορά ένα παιδί που έζησε στις δομές του ιδρύματος. Με αφορμή μία κλοπή που είχε καταγγείλει εργαζόμενος της δομής το παιδί θεωρήθηκε ύποπτο και φέρεται να έζησε ένα μαρτύριο.

Ο 18χρονος είχε φιλοξενηθεί και στη δομή του Βόλου. Εκεί, μετά από μία κλοπή, ένα κλιμάκιο μαζί με το άτομο που ήταν και στα Γιάννενα ήρθαν στο Βόλο και έκαναν προανάκριση για να δουν ποιος έκλεψε τα χρήματα.

Εκεί φέρεται ότι κακοποίησαν και χτυπούσαν τρεις υπόπτους που θεωρούσαν ότι μπορεί να έκλεψαν τα χρήματα.

«Έμπαιναν στα δωμάτια το βράδυ, τους φίμωναν και τους χτυπούσαν πάρα πολύ. Την επόμενη μέρα βλέπαμε, λέει, τα παιδιά να είναι χτυπημένα με μαυρισμένα μάτια και να φέρουν σημάδια χτυπημάτων και λέγαμε τι συνέβη και μας λέγανε ότι βλέπανε εφιάλτες και τραυματίστηκαν μόνα τους».