«Όταν διαβάζω το σενάριο...» - Οι αποκαλύψεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για το "Μαύρο Ρόδο"

Τι είπε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Mega;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Όταν διαβάζω το σενάριο...» - Οι αποκαλύψεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για το

Το πρωί της Δευτέρας (21/11) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Mega για την ζωή της, προσωπική (δείτε εδώ τον πρώτο της έρωτα) και επαγγελματική, αλλά και για το «Μαύρο Ρόδο».

Η Θεοφανία Παπαθωμά για την ηρωίδα της στο «Μαύρο Ρόδο»

Η ηθοποιός όταν μίλησε για την θέση της στην τηλεοπτική σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» είπε ανακουφισμένη πως ήταν το «επόμενο σωστό βήμα». Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Όταν διαβάζω ένα σενάριο έχω πάντα μία αίσθηση. Μου δημιουργεί εικόνες και μία αίσθηση, αν θα πάει καλά, αν θα αρέσει στον κόσμο… Με το Μαύρο Ρόδο ένιωσα ότι είναι το επόμενο σωστό βήμα. Μου αρέσει η Πολυξένη ως χαρακτήρας. Δεν την είδα τόσο κακιά. Δεν έχω κάνει τέτοιο ρόλο και όντως, οι αρνητικοί ρόλοι έχουν ένα επιπλέον δέλεαρ, γιατί ταυτίζεται ο κόσμος ίσως λίγο περισσότερο; Είναι πιο ελκυστικοί; Έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είναι ωραίο να παίζω μοιραίες και ωραίες γυναίκες», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Αναφερόμενη στη πετυχημένη σειρά Άγγιγμα Ψυχής, στην οποία πρωταγωνιστούσε, τα μόνα κοινά στοιχεία που βρίσκει η Θεοφανία Παπαθωμά με το Μαύρο Ρόδο είναι ο ανομολόγητος και απαγορευμένος έρωτας: «Δεν έχω ζήσει απαγορευμένο έρωτα. Είμαι πιο συντηρητική, δεν θα ζούσα ποτέ ένα τέτοιο έρωτα. Δεν τρελαινόμαστε στον έρωτα; Είναι μία μανία ο έρωτας, που είναι δοσμένη από τον Θεό. Αυτό το λέει ο Πλάτωνας. Αν πιστεύει αυτός στον Θεό, πιστεύω κι εγώ».

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για το πως μεγαλώνει τα παιδιά της, λέγοντας πως θέλει να μεγαλώσουν ελεύθερα: «Προσπαθώ να μην τα χειραγωγώ. Θέλω να σκέφτονται με τον δικό τους τρόπο, γιατί πολλές φορές διδασκόμαστε και παραδειγματιζόμαστε από τα παιδιά. Τα παιδιά μας διδάσκουν την αγάπη, την άνευ όρων αγάπη. Μας αγαπάνε πιο πολύ απ΄ ότι εμείς».

Οι σημερινές 21/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 25

Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Κασσιανή μπροστά σε όλους μιλάει για όλες τις αλλαγές που βλέπει στο μοναστήρι από τον σεισμό και μετά, ενώ δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαρατίθεται με την ηγουμένη όταν της τονίζει πως κάνει τα «στραβά μάτια» στην Ελισάβετ. «Τι τρόπος είναι αυτός που μιλάς, αδελφή; Ντροπή! Πάντα είμαι στο πλευρό σας όποτε και όταν με χρειαστείτε», της λέει η ηγουμένη και η Κασσιανή αναφέρει: «Είμαι απόλυτα σίγουρη πως η Ελισάβετ δεν ανήκει στο μοναστήρι». Τον λόγο παίρνουν και οι άλλες μοναχές και η Κασσιανή είναι σε δυσάρεστη θέση.

Εντωμεταξύ, η Αγγελική μαθαίνει πως ο Βίκος συνάντησε την κόρη της και εκείνη γίνεται έξαλλη μαζί του: «Πώς τολμάς να μπλέκεις την κόρη μου σε όλο αυτό; Τα παιδιά μου δεν έχεις καμία δουλειά ούτε να τα γνωρίσεις, ούτε να τα πλησιάσεις, ούτε να τα ξέρεις. Είμαι απογοητευμένη», του τονίζει, ωστόσο δεν καταφέρνει να του αντισταθεί. Η Αλεξία πηγαίνει ξανά στο μαγαζί του πατέρα της, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνον.