Έπαιρνε 1.000 ευρώ το επεισόδιο στο Ευτυχισμένοι μαζί και δεν ήταν ο Γιάννης Μπέζος

«Αν έκανα 4 επεισόδια την ημέρα, έπαιρνα 4 χιλιάδικα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έπαιρνε 1.000 ευρώ το επεισόδιο στο Ευτυχισμένοι μαζί και δεν ήταν ο Γιάννης Μπέζος

Στην τηλεόραση έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά "Η γυναίκα στη μονόπρακτη κωμωδία" το 1984. Ακολούθησαν κάποιες δουλειές στην κρατική τηλεόραση μεταξύ των οποίων "Ατέλειωτη αγάπη", "Φανή" και "Το Φάντασμα". Τη δεκαετία του 1990 εμφανίστηκε στις σειρές "Ανατομία ενός εγκλήματος", "Τα Ψάθινα Καπέλα", "Η πρόβα του νυφικού", "Το τρίτο στεφάνι", "Η Αίθουσα του θρόνου" και άλλες.

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχει λάβει σε αρκετά επεισόδια των σειρών "Κόκκινος Κύκλος" και "10η εντολή" ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τις οικογενειακές κωμικές σειρές "Ευτυχισμένοι Μαζί" και "Μ+Μ".

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Η γυναίκα στη μονόπρακτη κωμωδία και Ατέλειωτη Αγάπη και Φανή και Το φάντασμα και Ανατομία ενός εγκλήματος και Εσύ Απόφασίζεις και Ο Πέτρος και τα κορίτσια του και Δρόμοι της πόλης και Το τρίτο στεφάνι και Τα Ψάθινα Καπέλα και Η πρόβα του νυφικού και Ντόλτσε Βίτα και Οι Επαγγελματίες και Διπλή Αλήθεια και Το Χρώμα του φεγγαριού και Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Απιστίες και Χωρικά Ύδατα και Η αίθουσα του θρόνου και Νυχτερινό Δελτίο και Το φτερούγισμα του γλάρου και Θύματα Ειρήνης και Ερόικα και Επιθυμίες και Μικρές Αμαρτίες και Γεώργιος Βιζυηνός: Η σιωπή των αγγέλων και Κόκκινος Κύκλος και Αθώος ή ένοχος και Ζευγάρια και Αχ και να 'ξερες και Οίκος Αντοχής και 10η εντολή και Στον ήλιο του Αιγαίου και Δυο μέρες μόνο και Στο Παρά Πέντε και Εντιμότατοι κερατάδες και Για την Άννα και Ιστορίες Μυστηρίου και Ευτυχισμένοι Μαζί και Μαύρα Μεσάνυχτα και Λατρεμένοι μου γείτονες και Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα και Μ+Μ και Εργαζόμενη Γυναίκα και Ο 3ος Νόμος και Κλινική Περίπτωση και Οι Βασιλιάδες και Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και Το σόι σου και Ου Φονεύσεις και Άγριες Μέλισσες και Σε ξένα χέρια και Ο Παράδεισος Των Κυριών (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειρά).

Το πρωί της Δευτέρας 21/11 προβλήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα η συνέντευξη που παραχώρησε, στην οποία μίλησε για την συμμετοχή της στη νέα σειρά του ALPHA αλλά και δοξασμένες παλιές της στιγμές.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η πιο καλοπληρωμένη σειρά που έχει κάνει ήταν το Ευτυχισμένοι μαζί, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έπαιρνα περίπου το επεισόδιο 1.000 τόσα ευρώ. Σε μια ημέρα μπορεί να είχα τελειώσει 4 επεισόδια. Τέσσερα επεισόδια το μήνα σήμαιναν 4.000 ευρώ».

Ο λόγος για την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παντελάκη που στο Ευτυχισμένοι μαζί υποδύθηκε την Ιφιγένεια Σασλίδου

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Λιγνάδη: «Ήταν τόσο μορφωμένος άνθρωπος. Δεν πήγαινε το μυαλό μου. Έμεινα άναυδη. Χάρηκα που τα κορίτσια μίλησαν».