«Και συγγνώμη να μου ζητούσε ο Κιμούλης...» - Η αποκάλυψη της Δώρας Χρυσικού για την δικαστική τους διαμάχη

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Και συγγνώμη να μου ζητούσε ο Κιμούλης...» - Η αποκάλυψη της Δώρας Χρυσικού για την δικαστική τους διαμάχη

Η Δώρα Χρυσικού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, και ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για την δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά την μήνυση που του έκανε.

Η ηθοποιός μάλιστα, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Θοδωρής Αθερίδης στον Γιάννη Πουλόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την απόφαση του κ. Κιμούλη να επιστρέψει στο θέατρο.

Οι δηλώσεις της Χρυσικού για τον Κιμούλη

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα κάποιες εξελίξεις, διότι είναι αργές αυτές οι διαδικασίες. Δεν ξεκινήσαμε εμείς τη δικαστική διαμάχη, εμείς λάβαμε μία αγωγή, εγώ δύο μηνύσεις, η κυρία Δούκα επίσης. Οπότε εμείς με έναν τρόπο είμαστε αμυνόμενοι επιτιθέμενοι» δηλώνει.

«Είναι δικαίωμα κάθε συναδέλφου να εκφράσει την προσωπική του άποψη. Εύχομαι το θεατρικό βήμα του κυρίου Κιμούλη να είναι επιτυχές» ανέφερε για τα πρόσφατα σχόλια του Θοδωρή Αθερίδη.

Θα απέσυρε τις μηνύσεις εάν ζητούσε συγγνώμη ο Γιώργος Κιμούλης: «Δε νομίζω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο. Η αλήθεια δεν έχει αποχρώσεις, είναι μία. Εδώ αμφισβητείται η αλήθεια, τα γεγονότα. Πρόκειται για ζωές ανθρώπων που πόνεσαν, στιγματίστηκαν και το έφεραν ως τραύμα. Ποια συγγνώμη;».

Τα υπέρογκα ποσά που ζήτησε ο Κιμούλης ως αποζημίωση

«Έχουμε λάβει η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι εγώ μία αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά επειδή, υποτίθεται, ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δηλαδή και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και αυτό το πράγμα προχωράει έτσι. Κι επίσης εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία υποτίθεται ότι είναι για ψευδομαρτυρία. Την άλλη την έμαθα από τα Μέσα, δεν έχω λάβει καμία από τις δύο.

Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και θα τα καταθέσω όλα. Εγώ ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και οφείλω να καταθέσω την αλήθεια και αυτό θα κάνω», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.