Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Full in love η Φωτεινή Παπαθεοδώρου από το ''Μαύρο ρόδο''

Καμία σχέση με τη μοναχή Ελισάβετ, που υποδύεται

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Full in love η Φωτεινή Παπαθεοδώρου από το ''Μαύρο ρόδο''

H Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία συστήθηκε φέτος στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά Mαύρο ρόδο του Mega, στον ιδιαίτερο ρόλο της μοναχής Ελισάβετ.

Μπορεί στη σειρά να βλέπουμε μια κοπέλα, η οποία ερωτικά είναι άπειρη, αφού ο δρόμος του θεού, που έχει ακολουθήσει δεν της επιτρέπει επαφές, όμως στην πραγματική της ζωή δεν έχει καμία σχέση με την ηρωίδα της (δείτε εδώ ποιο θα είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς).

Όσα δεν ξέρουμε για τα προσωπικά της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Είναι γνωστό, πως είναι πολύ καλά και ερωτευμένη με τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Νίκολιτς, ο οποίος γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1979 και με το ξέσπασμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία το 1991, κατέφυγε στο Λονδίνο. Με τη Φωτεινή τους ενώνει το πάθος για την τέχνη τους και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Ciao oι δύο τους αναμένεται να παντρευτούν το καλοκαίρι, που θα έρθει με θρησκευτικό γάμο.

Παπαθεοδώρου
fotina_papa - instagram

Αυτός είναι ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει αφήσει πολύ καλά σχόλια για την υποκριτική της στην τηλεοπτική σειρά του MEGA.

Πολλά όμως είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για τη ζωή της, καθώς την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας να την προστατεύσει. Παρόλα αυτά, βγήκε στο φως το όνομα και το πρόσωπο του συντρόφου της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ Νίκης Κώτσου η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Νίκολιτς. Μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη, ενώ ο Άλεξ την έχει μυήσει και στην σκηνοθεσία. Συγκατοικούν στην Αθήνα, ενώ επισκέπτονται πολύ συχνά στο Βελιγράδι, τη γενέτειρα του.

Όπως επίσης αναφέρει το ρεπορτάζ, αγαπημένος τους προορισμός είναι φυσικά το Λονδίνο, όπου γνωρίστηκαν, και ειδικά τον σκηνοθέτη, αφού μεγάλωσε, πήγε σχολείο και σπούδασε γραφιστική.

Ο Αλεξάντερ Νίκολιτς. γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1979 και είναι 43 ετών. Με το ξέσπασμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία το 1991, οικογένειά του κατέφυγε στο Λονδίνο. Στη συνέχεια εργάστηκε στο post production για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και επιμελήθηκε πολλά ντοκιμαντέρ. Παράλληλα, ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία και το σενάριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέντε ταινίες Μικρού μήκους, οι οποίες προβλήθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ. Το 2009 ο Νίκολιτς Ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής και άρχισε να εργάζεται για το ντοκιμαντέρ που αφορούν εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου Μαύρο Ρόδο