Σασμός: Ο έρωτας που έγινε τραγούδι - Το ''καυτό'' video clip με πρωταγωνιστές τον Μαθιό και τη Βασιλική

Σκηνές αγάπης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Ο έρωτας που έγινε τραγούδι - Το ''καυτό'' video clip με πρωταγωνιστές τον Μαθιό και τη Βασιλική

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του κοινού στο Σασμό του Alpha, που κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να παντρευτεί, κάτι που ούτε στο όνειρό τους δεν το φαντάζονταν είναι ο Μαθιός και η Βασιλική.

Μετά λοιπόν, το μυστήριο του γάμου τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη και το κοινό, όπως έχουμε δει με αμέτρητα tweets λιώνουν για το ειδύλλιο αυτό.

Δεν είναι μάλιστα λίγα τα τραγούδια, που έχουν γραφτεί για τον έρωτα τους και στο καινούργιο με τίτλο ''Πύρινες καρδιές'', που κυκλοφορεί και ακούγεται στη σειρά βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ο Μαθιός και η Βασιλική με σκηνές, που καθηλώνουν (δείτε εδώ τα δυσάρεστα νέα για το τέλος της σειράς).

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πρωταγωνιστούν στο νέο video clip για τον Σασμό

Όσα θα δούμε στο σημερινό (21/11) επεισόδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να σημειώνει νούμερα τηλεθέασης "φωτιά". Μπορεί μια είδηση που έγινε γνωστή σχετικά με το μέλλον της να προκαλεί δυσαρέστηση, ωστόσο, το σημερινό 21/11 επεισόδιο τα κάνει όλα να ξεχαστούν.

Δευτέρα 21/11

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου, που έχει δει το περιστατικό με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο αεροδρόμιο. «Ηρέμησε, Σταύρο. Η οργή δεν θα σε οδηγήσει πουθενά», του λέει και συνεχίζει: «Το ήξερες από την αρχή ότι έζησαν μια μεγάλη ιστορία αγάπης που ολοκληρώθηκε με τον φόνο του ίδιου της του αδελφού από τα χέρια του. Πίστευες πραγματικά πως θα χωρίζονταν τόσο εύκολα οι δρόμοι τους; Στο ξαναλέω, ηρέμησε. Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Αυτή η ιστορία σε κανέναν δεν κάνει καλό».

Ο Σταύρος δεν ξέρει πλέον τι να υποθέσει για τη σχέση της γυναίκας του με τον Αστέρη. Ακόμα περισσότερο δεν ξέρει τι εννοεί ο αδελφός του όταν του λέει πως θα αναλάβει εκείνος τη κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, οργισμένη είναι και η Καλλιόπη, η οποία μάλιστα απειλεί ακόμα και τον ίδιο τον Θεό για την τύχη που είχαν τα κτήματά της να περάσουν στα χέρια των Βρουλάκηδων. «Μαύρη η ώρα και η στιγμή που έκαμε στο χωριό μας την εμφάνισή του ο Αγγελος. Δεν λέω, κρίμα είναι που το κοπέλι είναι στο χώμα, αλλά αν δεν ήταν αυτός, τα κτήματα της Ανθούλας δεν θα είχαν αλλάξει χέρια. Αλλά δεν θα τα αφήσω τσι Βρουλάκηδες να χαίρονται. Θα βρω εγώ τρόπο να τους τα πάρω πίσω», ισχυρίζεται και ο Μαθιός που την ακούει ανησυχεί.

«Μάνα, για τον Θεό, μην κάνεις καμιά τρέλα, κάτι που μπορεί να μετανιώσεις. Αρκετά προβλήματα έχουμε στο κεφάλι μας. Καιρός είναι λίγο να ηρεμήσουμε. Αλλωστε υποσχέθηκα στη Βασιλική πως ο γάμος μας δεν θα έχει προβλήματα. Δεν θα κάνω τίποτα που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση. Το αξίζει μετά από όσα τράβηξε», της τονίζει και εκείνη του ξεκαθαρίζει πως μόνο όταν πεθάνει η ίδια, θα ηρεμήσει για τα καλά.

Στο σπιτικό των Βρουλάκηδων υπάρχει αναστάτωση καθώς όλοι ανησυχούν για την αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης. Η Αργυρώ με την Ασπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει, ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς που αφορούν στον γάμο της με τον Μάρκο. Ο Αντώνης σπεύδει στο πλευρό της και την παρηγορεί.

«Εννοια σου μάτια μου κι είμαι εγώ εδώ για σένα. Για να σου πάρω κάθε λύπη, κάθε στενοχώρια και να στην κάνω χαρά. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε πλήγωσε, αλλά θα φροντίσω στο εξής να μη σου χαλάσει τίποτα τη διάθεση», της λέει με καλοσύνη και η Μαρίνα πέφτει στην αγκαλιά του. Η Αργυρώ παρακαλεί τη μητέρα της για μια απάντηση αλλά είναι σαν να πέφτει πάνω σε τοίχο. «Δεν αξίζω, μαμά, να μάθω τι συνέβη μεταξύ εσένα και της γιαγιάς; Τι είναι τόσο σημαντικό που εσένα σε πίκρανε και εκείνη δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι;», ρωτά, αλλά η Μαρίνα δεν έχει διάθεση να της δώσει την παραμικρή απάντηση. Απλά, κρατά σφραγισμένα τα χείλη της.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος, ενθουσιασμένος για τα κτήματα, γίνεται προκλητικός απέναντι στον Μαθιό και τον Αστέρη, κερνώντας όλους στο καφενείο για τις χαρές του. «Παντελή, φέρε ρακές και κέρνα ούλο σου το μαγαζί. Οι Βρουλάκηδες έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν σήμερα». Οταν εκείνος τον ρωτά για ποιες χαρές μιλάει, ο Παύλος με δυνατή φωνή του ανακοινώνει πως πήραν στην κατοχή τους τα κτήματα των Σταματάκηδων. Και αυτό συνέβη λόγω της διαθήκης που άφησε ο Αγγελος στις ανιψιές του.

Ο Μαθιός, μη βρίσκοντας άλλη λύση, παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ. «Πρέπει, αδελφέ μου, να την πείσεις. Αν μας επιστρέψουν μέρος από τα κτήματα, η μάνα θα σταματήσει και αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να γίνει σασμός. Φοβάμαι πως είναι έτοιμη να κάνει νέο κακό σε εκείνους. Ο εγωισμός της είναι μεγαλύτερος από την περηφάνια της», του εξηγεί και ο Αστέρης δεν χάνει καιρό. Κλείνει ραντεβού στην Αργυρώ, που πηγαίνει στο σπιτάκι να τον βρει, ενώ ο Σταύρος και ο Βαγγέλης την παρακολουθούν.