Τζένη Μελιτά: Τι σκαρφίστηκε για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης - Η αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Τους αρέσει να αυτοσαρκάζονται!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τζένη Μελιτά: Τι σκαρφίστηκε για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης - Η αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, παρόλο που διαφέρει από τις υπόλοιπες αυτής της ζώνης, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τα ποσοστά που αγγίζει) και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, σκαρφίστηκε ένα κόλπο για να μπορέσει να το πετύχει και το αποκάλυψε την Δευτέρα 20/11 στον αέρα, μέσα από το ξεκαρδιστικό σκετσάκι που ετοίμασε με τον συνάδελφό της.

Τι σκέφτηκε η Τζένη Μελιτά για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης

Όπως είπε, η αγάπη δεν πουλάει και γι' αυτό θα πρέπει να δημιουργηθεί ίντριγκα μεταξύ τους. Έτσι, πέταξε κάτω την σκαλέτα της και ο Σεργουλόπουλος ετοιμάστηκε να φύγει από το πλατό

Στο χείλος του γκρεμού η εκπομπή της

Πρόκειται για μια εκπομπή που ξεκίνησε φέτος με πολύ καλές προδιαγραφές τόσο από παρουσιαστές όσο κι από θεματολογία. Σε μια περίοδο που όλες οι άλλες εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα έχουν αλλάξει πάνω κάτω την σκαλέτα τους λόγω επικαιρότητας, είναι η μόνη που έχει κρατήσει χαρακτήρα κι έχει εκτιμηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γράφονται στο twitter.

Το twitter όμως δεν είναι αρκετό για να κρατήσει στη ζωή ένα τηλεοπτικό project. Δυστυχώς.

Έχουν ήδη γίνει κάποιες αλλαγές, όπως ώρα προβολής αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα χαμηλά ποσοστά συνεχίζουν (π.χ. την Τρίτη 15/11 έφτασε 2,2% σε μια ώρα που δεν έχει και τρομερό ανταγωνισμό), άρα τα έξοδα στο τέλος βγαίνουν περισσότερα από τα έσοδα και το κανάλι κάτι πρέπει να κάνει...

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog τα καμπανάκια που χτυπάνε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ είναι πολλά!

Το Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν παρά το γεγονός πως συνδυάζει το χιούμορ, την καλή διάθεση, την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες φαντάζει πολύ δύσκολο μέχρι στιγμής να το δούμε και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, you never know!