Ψηλός, ξανθός με αγγελική φωνή: Αυτός είναι σύντροφος της Σταρ Ελλάς 2022, Σαμάνθας Μίσοβιτς - Πού τον έχουμε ξαναδεί

Τον θυμάστε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σαμάνθα Μίσοβιτς
Instagram / Σαμάνθα Μίσοβιτς

Την Κυριακή 20/11 πραγματοποιήθηκαν τα Καλλιστεία του 2022 με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2022 κέρδισε η Σαμάνθα Μίσοβιτς, μία 19χρονη, η οποία έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και στα Καλλιστεία της Κρήτης και της Πελοποννήσου, ενώ συμμετείχε και σε πασίγνωστο ριάλιτι (δείτε εδώ σε ποιο).

Η ίδια, λοιπόν, ζει στην Κρήτη, αν και έχει καταγωγή από τη Σερβία και την Ουκρανία και είναι σε σχέση με ένα ψηλό, ξανθό αγόρι, το οποίο παρουσιάζει αρκετά συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Σταρ Ελλάς 2022, Σαμάνθας Μίσοβιτς

Εκείνος ασχολείται με την μουσική και μάλιστα είναι πού καλός τραγουδιστής. Ονομάζεται Ανδρέας Στεργιόπουλος και, όπως και η καλή του, έτσι κι αυτός έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στην τηλεόραση στο The Voice πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Σαμάνθα Μίσοβιτς νικήτρια καλλιστείων 2022
Instagram / Σαμάνθα Μίσοβιτς

Σαμάνθα Μίσοβιτς καλλιστεία
Instagram / Σαμάνθα Μίσοβιτς

Σαμάνθα Μίσοβιτς σύντροφος
Instagram / Σαμάνθα Μίσοβιτς

Το σκοτεινό παρελθόν της

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά είπαν την πρώτη τους «Καλησπέρα» στην πρεμιέρα του Big Brother. Όπως είναι αναμενόμενο από το πρώτο επεισόδιο κιόλας οι παίκτες πρέπει από την αρχή να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και να πούνε δυο λόγια για τον εαυτό τους.

Μια παίκτρια που κέντρισε το ενδιαφέρον, είναι και η Σαμάνθα Μίσοβιτς η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα ότι είναι 18 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία! Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία. Θέλει να κάνει καριέρα στον Στρατό ή την Αστυνομία.