Καθισμένες σε ένα παγκάκι - Η τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Κοντοβά με τη μικρή Ada στο λιμάνι των Χανιών

''Λιώνει'' η μία για την άλλη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Κοντοβά και η μικρή Ada είναι αχώριστες με την τρυφερή μητέρα να έχει βρε πραγματικά άλλο νόημα στη ζωή της από τότε, που γνώρισε το κοριτσάκι της και αποφάσισε να γίνουν οικογένεια.

Φροντίζει συνεχώς να της γνωρίζει νέα πράγματα, καινούργιο κόσμο αλλά και όμορφα μέρη, με το πρόσφατο ταξίδι του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, να γεμίζει το προφίλ της στο instagram με όμορφες αναρτήσεις.

Η εξόρμηση της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της στα Χανιά

Μια από αυτές λοιπόν, μετά την απολαυστική φωτογραφία τους από το κομμωτήριο (δείτε εδώ το νέο look της μικρής) είναι πάνω στο λιμάνι των Χανίων με τη Χριστίνα και την Ada να κάθονται οι δύο τους σε ένα παγκάκι.

Κοντοβά και Ada
ckontova - instagram

Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά για την κόρη της

Αρκετά ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η Πέμπτη 10/11 μέρα για την Χριστίνα Κοντοβά, καθώς συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ημέρα που μπήκε στην ζωή της η θετή της κόρη, Ada.

Η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας ταξίδεψε στην Ουγκάντα όπου γνώρισε για πρώτη φορά τη μικρούλα, με την οποία έζησε έναν χρόνο στην Ουγκάντα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Κοντοβά λοιπόν δημοσίευσε νωρίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της Ada, με την οποία πριν μερικές μέρες στόλισε και το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα.

«2 χρόνια μαζί. Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι» έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Κοντοβά.